„Azt se tudom, hol vagyok, nem térek magamhoz" – Zalatnay Sarolta teljesen összeomlott Kóbor János halálhíre után.

Zalatnay Sarolta Kóbor János haláláról: "a fenébe, Mecky, miért nem oltattad be magad?"

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az egész ország Kóbor Jánost gyászolja a mai napon: az Omega frontembere 78 éves korában távozott. Halálhírét zenekara, az Omega közölte.

Zalatnay Sarolta az ACNews-nak megtörten nyilatkozott:

"... Tudtam és éreztem, hogy nagy a baj, dacára annak, hogy mi, a barátai se kaptunk semmiféle hírt az állapotáról ...  Nem álmodtam, és reméltem, hogy ez nem egy rossz megérzés, sajnos túl sokszor éreztem már meg hasonló eseteket. Erre jött a hír… teljesen kiborultam, nyugtató teákat iszom és közben nézem a Mokkás képeinket, ahol azon nevettünk, hogy olyanok vagyunk, mint két kis kócos. Nemrégiben voltam a harmadik oltásomon, akkor is az jutott eszembe, hogy a fenébe Mecky! Miért nem oltattad be magad?..."

Forrás:blikk.hu/acnnews.hu

Címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
naaaaa...79 éves rockzenész, szívproblémákkal!?...de hát cininek ezt kell mondani...
Rizikó
Igazad van Cini, de ez Kóbor döntése volt! Minden sajnálkozásom és részvétem ellenére sajnos elment és ezen már nem lehet változtatni!
division
@Rizikó: Nyilván Kóbor is azt hitte mint itt sokan egyesek, hogy nekik aztán nem lehet bajuk. Sajnos nem így lett. Kóbor egy nagyon művelt ember volt, sajnos mégsem nem hitte el, hogy az oltás fontos lett volna, főleg az ő korában. Nyugodjék békében, a dalai velünk maradnak örökre.
Rizikó
@division: Azt hiszem egyetértek Veled! Lehet, nem mentette volna meg az oltás sem, de esélyt kapott volna.
division
@Rizikó: Pontosan. Az oltás sem mindenható, de esélyt ad az életre. Megtapasztaltam sajnos családon belül pár napja, mit is jelent amikor valaki oltott, és gyorsan rásegít gyógyszerrel is orvosi tanácsra. Kórház és intenzív nélküli gyógyulást. Engem még nem ért el ez a kórság, legalábbis minden eddigi tesztem negatív volt, de legalább optimista lehetek, mert bennem vannak a szurik.
Gazella
Te agyhalott tolcseres narancsos gernyo...
78 evesen.. van fix betegsege...mija f@xot akarsz?? Neked is van betegseged...
Gazella
Neked gén módositö vakcina... isten ments h meg tobb tolcseres gernyo legyen
Lepényleső
Talán mert nem hitt a mecénás nagyúrnak annak ellenére,hogy ahol nem kellett volna,nem kis mértékben vélhetően illette?
7577
Sajnos most láthatjuk élőben működni az evolúciót. A hülyék meghalnak az okosak életben maradnak.
Amúgy meg már régen kötelezőnek kellene az oltásnak lenni.
Rizikó
@division: Nem is tudom. Senki nem izolálhatja magát. Nem tudjuk, hányan estek már át rajta és nem is tudnak róla. Elkerülni nem lehet, csak megúszni. Jelenleg az oltás a legjobb opció. Lehet, hogy csak szemfényvesztés, de akkor is a legjobb sansz.
Ettől függetlenül minden korlátozást feloldanék, annyi már az oltott. Egy hónap alatt lecsengene vagy így, vagy úgy.
division
@Gazella: Nyugi Gazella Pali, ne húzd fel magad, inkább húzz el innen végleg.
division
@Rizikó: Az oltás és gond esetén az időben megkezdett Favipiravir szedés, plusz a maszkhordás. Majd meglátjuk az omikron mit hoz, szelídülést mint ahogy most kinéz, vagy nagyobb bajt. Jelenleg enyhülni látszik ez a szar, minél több az oltott, annál életképtelenebbé válhat a vírus.
Rizikó
@division: Ezen kívül már tényleg csak az ima maradt. Az oltás tagadókat pedig nem féltem. Az idióták problémáját a természet rendre megoldja, legfeljebb nem élik túl.
Ne engem korlátozzanak, hanem őket! Vagy senkit és mindenki viselje a döntése következményeit. Ma ez nem szokás. A gyilkost kell sajnálni, mert nehéz gyerekkora volt. A migránst kell támogatni, még ha terrorista is és engem kell toleranciára tanítani nem az erőszakos kisebbséget. Lehet nagyon kéne az a modern kori pestis, hogy végre rendet tegyen az ostobák között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.