Az Omega menedzsere, Trunkos András szerint Kóbor legyőzhetetlennek érezte magát.

"Mecky nem volt vírustagadó, egyszerűen nem szerette volna beoltatni magát. Az oltásokban nem hitt. Kiváló fizikai állapotban volt még egy hónappal ezelőtt is, nem volt hajlandó rettegni a vírustól, nem akart vakcinát. Az utolsó percben sem vette tudomásul, hogy mennyire beteg"

- nyilatkozta a menedzser a Borsnak. 

Nagy Feró Kóbor Jánosról: "Miért nem adatta be magának azt a rohadt oltást?!"

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

"Miért nem adatta be magának azt a rohadt oltást?!" – tette fel a kérdést Nagy Feró, és hozzátette, tudta, érezte, hogy Mecky el fog menni.

"Ilyen körülmények között az embernek nincs sajnos sok esélye. Hiába próbáltuk rábeszélni őt. Egész egyszerűen nem lehetett.... Egy csodát vitt el tőlünk a Jóisten ma, akit senki nem fog tudni pótolni"

- nyilatkozta Nagy Feró Kóbor Jánosról. 

Forrás: Life.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@division: Szerintem Te Palival kelsz, és vele fekszel. És éppen olyan irritáló vagy már, mint ő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: ma, 18:38
Tisztelt Dr Pálinkás Pál prof.med, phd. habilit.patológ.urat tisztelettel tájékoztatom,hogy az ön által ide leírt kérdés már tisztázódott.Az ön által fent nevezett beteg,semmilyen körülmények között sem volt covid fertőzött,hanem a gyomorból a légúti járaton kiáramló gáz által előidézett(böfögés) hang decibel értéke meghaladta a rendeletben előírt határt.Ezért amig a helyzet nem normalizálódik,betegünket sűrgősséggel lélegeztető gépre kapcsoltuk.
Nyírfa
@division: Ez itt egy csapat. Alkalmi, összeverődött, de közösség. És társadalmi életet élünk, hatunk egymásra, nem mindegy, azt miként tesszük.
Figyelj, divi: " tudósok vannak a családban, miért is kellene nekem átállni egy olyan oldalra, ami nem alapul semmiféle bizonyított tényeken? "
Ebben a kérdésedben látványosan van jelen a problémád. Mert semmilyen oldalra nem kell átállnod. A tudós sem Te vagy, mégis mindig a rokonságot tolod magad előtt. De hát milyen tudomány az, divi, amely nem holisztikusan szemléli a világot? Az nem tudomány. Az szakbarbárság. És ott lehet nagyot bukni.
Nézd meg az én-védő mechanizmusokat, hányat alkalmazol közülük!

Befejeztem.
division
@Nyírfa: Küldjek videót, milyen az amikor valaki valóban tudományos munkát végez? Vannak fenn videók sógornőmtől például. Szakbarbárság...Istenem, miért? Szeretnél te meg Pali olyan szakbarbár lenni, mint ő. A magam módján a két szabadalmammal én is "tudós" vagyok, csak műszaki téren. Holisztikus szemlélet...jaj...Gondolom a homeopátia is egy remek gyógymód, nem pedig "szakbarbárság".
Bözsi
Pont ez az iszákos feró okoskodik?! Kóbor n e m akarta magát beoltatni! Ez semmi?! Így döntött! Joga volt hozzá!
Nyírfa
@division: Köszönöm, nem érdekel a rokonságod.
Általában azok gúnyolják ki a "tudományukkal " össze nem egyeztethető nézeteket, akik nem is értik azokat.
Rendben, ne legyél szakbarbár. Ha az jobban kifejez téged, hát nevezhetlek szűk látókörűnek is.
Számodra a világ rokonság/Pali. Végletesen leegyszerűsített világ, de a tiéd, tiszteletben fogom tartani.
division
@Nyírfa: A tudósok egy életen át tanulnak, kutatnak, tesztelnek, és még sorolhatnám. Sógornőm elsősorban a tüdőrákkutatásban jeleskedik, elismert szakember világszerte, míg bátyám mikrobiológus. Nem gúnyolnak ki senkit, csak tudnak mindent, amit egy átlag ember nem. Amikor kimentettem azt a kisgyereket annak az őrült homeopátiás családnak a markából, életem egyik legszebb napja volt, ugyanis megmentettem a biztos haláltól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.