Az orvos szétnézett Csollány Facebook-oldalán.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ki ez a hunor getzi?...egy szaros gyermekorvos..vannak megmondó embereink vírusügyben..gyerekorvos, kardiológus..,lódoktor, fizikus, denevérszar kutató..no meg pár matematikus...ez úgy röhejes, ahogy van...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: még jó, hogy te leszarod a vírust és nem foglalkozol vele, belegondolni is rossz mi lenne ha nem szarnád le?

"ki ez a pálinkás geci?...egy szaros gyermekagyú megmondó ember vírusügyben. Nem gyermekorvos, nem kardiológus mégcsak nemis lódoktor, sefizikus, sedenevérszar kutató.. no meg még matematikus se, egy senki 6 elemivel..." ez nem röhejes bazmeg, ez nyomorúságos kis szaros nyomi.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: nekem ugatsz te fasztarisznya?...undorító buzeráns, ki kéne robbantani titeket a burokból,pár nap alatt felfordulnátok..nyálas szaros kis senki vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.