A realityműsorból országosan ismertté vált házaspár élete nem mindig volt zökkenőmentes – ezt már a Győzike Showban is láthattuk.

Gáspár Győző biztosan megcsalta a feleségét – Állítja maga Gáspár BeaFotó: Life Tv/YouTube

Hajdú Péter műsorában járt Gáspár Bea, aki előbb arról kezdett sztorizni, ő rendkívül szereti a Columbo című filmsorozatot, mert jó érzékkel hasznosítani tudja abból a nyomozó képességeit – írj a 24.hu a műsort szemlézve.

Bea bevallotta, hogy ő maga is szívesen indított magányomozásokat régebben, gyakran a saját férje, Gáspár Győző után. Ezek során előfordult, hogy Győző le is bukott előtte, így biztos abban, hogy a férje megcsalta őt.

Biztos, persze. Én őt nem. Lehet, hogy volt olyan, hogy megcsalhattam volna. A legeslegnagyobb vágyam, hogy olyan családban éljek, hogy érezzük, a másiknak fontosak vagyunk

– mondta a műsorban.

Forrás: 24.hu
Fotó: Life Tv/YouTube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
@Eladott Ország: Karinthy gyűrűt is!
kissé felnőttem
hát hott homály ez a pasas már csak sóba való de valami lány is lehet közelében mert nem beázni akar, meglesz kényszerzubbonyban is tán még tv szereplésre is felkérik páncélos lovagnak
Szancsó Panzával szélmalmostul
namihami
Engem nem a magcsalás érdekelne (mint olyan), hanem az a nő (persze rohadt messziről), akivel ez (EZ) megcsalta az asszonyt. Az vajon milyen lehet?!?! Melyik faluvég ""villalakója"" lehet az a nőnemszégyene, aki ezzel is képes volt? Persze, van az a pénz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.