Tavaly nyáron gyermeke édesanyjával ment tönkre a rapper kapcsolata, most pedig a kosárlabdázó Barnai Judittal váltak el az útjaik egymástól.

Szakított kosárlabdázó szerelmével az ismert magyar rapper, az Újpest-fan Curtis – írja a Blikk.

Vége: szakított párjával Curtis

Fotó: Facebook/Curtis

A cikk szerint tavaly nyáron gyermeke édesanyjával, Krisztikével mentek szét, aztán a közelmúltban a kosárlabdázó kedvesével, Barnai Judittal is zátonyra futott a kapcsolatuk. 

Judit azóta törölte a közösségi oldaláról a közös fotókat, és egy sokatmondó bejegyzésben is utalt rá, hogy valaki miatt lekileg nagyon összetört – vagyis fájdalmas volt a szakítás neki. 

A cikk szerint hetek óta lehetett hallani a pletykákat, hogy Curtis magánélete ismét mélypontra jutott. A lap azt is megtudta, hogy nemrég a rapper új otthont rendezett be magának, de oda párja már nem tartott vele. 

A Blikk kereste az érintetteket, de Curtist nem érték el, volt párja pedig nem akart nyilatkozni. Egy ismerőse azonban a lap rendelkezésére állt, és megerősítette, hogy szakítottak.

Curtis korábban megjárta az elvonót, így egy ideig nem is koncertezett. Később azonban visszatért Majka mellé a színpadra, ám október közepén bejelentette, hogy határozatlan időre eltűnik a koncertekről.

Forrás: blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
Hát... Ezt újfent nagyon jó, hogy megtudtuk. Hiszen egy "ismert magyar rapper" példamutató életéről van szó, nem? Komolyan! Érdekel ez a yeti még bárkit is, hogy ilyen hosszú digitális felületet pazaroltak el rá?
jesz
ez a repper alkalmatlan mindenre...talán a sitten megnyugodna...
Nyírfa
Milyen nő lehet az, akinek Curtis kell?
namihami
Eddig még azt se tudtuk (nem is érdekelt), hogy van neki. Mostantól már azt is tudhatjuk, hogy már nincs neki. Ez szintén nem érdekel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.