Könnyen pályázhat az év híre díjra Rúzsa Magdi hármasiker-terhessége. 

Az énekesnő sokszor egy kis harangot hord a nyakában, egy bizonyos „angyalcsengettyűt”, ami a babák első ajándéka, így elmondása szerint megszokják a hangját, ami biztonságérzetet ad majd nekik az érkezésük után. Fontosnak tartják férjével a folyamatos beszédet a kicsikhez, már most a nevükön is szólítják őket. Nyáron fogantak az ikrek, ezért már a legelejétől kezdve hozzá vannak szokva a hangokhoz, hiszen volt, hogy Magdi egy hétvégén négy koncertet is adott.

„Azt hitték, viccelünk, aztán megilletődtek, örömükben sírtak. Hetekbe telt, mire az egész nagycsalád fölfogta: csoda történt velünk”

–jegyezte meg, majd hozzátette: az apósa régóta vágyott már unokára, különleges szavajárása volt, hogy ha nem sietnek, még a végén hármas ikreik születnek. Ez a jelek szerint be is igazolódik. Magdi a párja szüleit magázza, úgy tartja, ez a tisztelet jele, ennek ellenére nincs köztük távolság, írja a Blikk.hu.

Instagram posztja szerint már meg is születtek a nevek, amelyeknek egytől-egyik fontos jelentése van:

„Mi. Így lettünk hirtelen öten. Olyan jó leírni és kimondani. A családom. Lujza, Keve és Zalán. Nekünk már a legszebb nevek amíg csak lélegzünk”.

Kislánya nevével kapcsolatban kijelentette, amikor meghallotta, valami elindult benne, érezte, ez lesz az igazi. A két fiúnak pedig kemény, férfias, magasztos jelentéssel bíró neveket választottak. Már a keresztelő is szóba került, különleges eseményt szerveznek a születendő babáknak:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

„Lesz ima, templom, ki fogjuk alakítani a magunk rituáléit, amelyek megalapozzák a későbbi gondolkodásukat. A rituálék, az élmények és illatok pedig majd visszarepítik őket is a gyerekkorba. Dolgozni fogunk azon, hogy megismerjék azt a világot, ahonnét mi jöttünk”

– fejtette ki az énekesnő.

Magdi karácsonyáról bővebben a Blikk.hu cikkében olvashat. 

Forrás: Blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem tudom, hogy jött divatba a Lujza név, ha 100 lányom lenne akkor se adnám neki ezt a nevet. Nagyon csúnya név. Még a Leokádia is szebb lett volna.
namihami
""Könnyen pályázhat az év híre díjra Rúzsa Magdi hármasiker-terhessége.""
Év? Mit év, az évtized. Sőt, legyen évszázad vagy akár az évezred. Ha már lúd...
Csodálkozunk, hogy gombamód szaporodik a ""celebek hada""? Hiszen már a megfelelő szülés is celebeket hoz a világra.
Emmersson71
Az egyik lehetett volna Milka...Harminckétmilka :P
namihami
@Emmersson71: Majd a Tóthlány... Ennek csak elég három. És még el se aprózta...
Macskaszem
Nem tudom, hogy jött divatba a Lujza név, ha 100 lányom lenne akkor se adnám neki ezt a nevet. Nagyon csúnya név. Még a Leokádia is szebb lett volna.
yazo64
@Macskaszem: Fiam poénkodott anno ha lánya lesz, az Orália nevet kapja:)
Szerencsére nem így lett:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.