A blikk.hu megtudta, hogy milyen állapotban van jelenleg a Karinthy-gyűrűs humorista.

Aranyosi Péter két oltás után elkapta a koronavírust, kórházba is kerültFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Showder Klub egyik népszerű fellépője a blikk.hu-nak elmondta, hogy két oltás után kapta el a vírust. A Dumaszínház üzemorvosa, dr. Szlávik János azt tanácsolta neki, hogy vegyen egy oxigénszintmérőt, figyelje folyamatosan az állapotát, és ha elér egy bizonyos értéket, akkor menjen azonnal kórházba. A humorista remélte, hogy erre nem kerül sor, de folyamatosan romlott az állapota.

Amikor az ember nem kap levegőt – merthogy ez volt, egyszerűen nem kaptam levegőt –, akkor nem gondolkozik azon, hogy mi van, vagy hány fellépést kell lemondani. Ezek egyszerűen nem számítanak. Bementem a kórházba, ott derült ki, hogy tüdőgyulladásom van. Nagyon megijedtem és féltem. Oxigént és infúziót kaptam, illetve lórúgás erősségű gyógyszereket, amelyektől jobban lettem. Cserébe viszont mindent felborított belül, már ha értik, mire gondolok: a gyomornak nem tesznek jót az ilyen erős orvosságok.

Aranyosi hat napig volt bent, aztán otthon folytatta a lábadozást, ami még most is tart. Sokat kell pihennie, könnyen elfárad és köhög, de már sokkal jobban van. 

Szerencsére a családból senki nem kapta el, még a feleségem sem, pedig vele egy ágyban alszunk

– tette hozzá.

A humorista nehéz heteken van túl, de azt mondja, hogy ennek is megpróbálja a vicces oldalát megfogni. Sőt: azt nyilatkozta, hogy ha januártól újra elkezd dolgozni, ezt az élményt is beépíti a produkciójába.

A legjobb az egészben az anyósom volt, aki egyben a könyvelőm is. Felhívtam, miután kiengedtek, elmondtam neki, hogy sikerült túlélnem valamit, amibe sokan belehalnak. Erzsike erre csak annyit kérdezett: „Jó, de hol van a táppénzes papír?” Na, hát így élünk mi

– adott egy kis ízelítőt belőle.

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Peller Anikó: Fel kellett volna vennie a 3. - at is, nem véletlen mondják a szakértők. Sajnos 4-6 hónap után veszít az oltás nagyon sokat a hatásából, remélhetőleg az omikron azért nem okoz majd erős tüneteket, és megszelídül az egyre több oltott miatt ez a mocsok vírus.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
szimpatikus...talán az első " celeb ", aki nem ordítja tele a sajtót hogy az oltásnak köszönheti...így kéne mindnek...
Rockxy
sexualista aktus esetén azér illik tartani a 2méteres távot, főleg az anyóstól.
Málna
@Giovanni Alba: A betegség kitudódása előtt aludt együtt a feleségével, utána már nyilván nem.
Baker
@Dr Beviz Elek: nem értem, mit mond de nagyon egyetértek vele :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.