A maszk viselése lényegesen lecsökkenti a koronavírus fertőzés elkapásának lehetőségét, ebben a távolságtartásnál is jobbnak bizonyul – állapította meg egy új német-amerikai tanulmány. Számokkal bizonyították német és amerikai kutatók a maszk viselés hatékonyságát a koronavírus elleni védekezésben. Állításuk szerint a maszk 225-szeresére csökkentheti a fertőzés elkapásának esélyét. A Covid-19 járvány sajnos még messze nem ért […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@dr bél flóra: ma, 12:29 ♦ Sajnos 30 év távlatából, most már kimondhatjuk, hogy inkább Elb@szott Ország, kezdhetjük előröl!
division
@Pálinkás Pál: Köszi, de elég lett volna egyszer is elküldened, bár így dupla pénz gondolom. Igen, írtam is, hogy "alig" reagálok már neked, de néha akkora állatságokat írsz (itt ugye Csollány volt a téma), hogy valóban nem bírtam ki, de azt hiszem ez messze nem sok, főleg nem annyi mint amennyit te írsz itt egész nap. A gond az, hogy a hazugságaidat olykor azért meg kell cáfolni, mert még nagyon elszabadulsz, bár ennél jobban nehéz lenne. A Janssen egy esetben okozott állítólag halált, ezért függesztették fel Szlovéniában, viszont egyáltalán nem bizonyított hogy az okozta, pont mint az Astra esetében még az elején, amikor kiderült hogy hemofíliás betegeknek is beadták. Emberi mulasztások ezek, nem a vakcinák mellékhatása, pont mint nálunk a Sino esetében, amikor is krónikus betegeknek és időseknek adták, holott az ajánlásban más szerepelt. Sajnos továbbra is alpári vagy és agresszív, tipikusan szélsőjobbos. Mész tüntetni, vagy otthonról figyeled majd a vandálokat?
Pálinkás Pál
@division: még nem tudom...németországban, belgiumban már kinn lennék..csak a szájtépés nem érdekel, attól nem lesz változás..
dr bél flóra
@Eladott Ország: A linkre kattintottam, de nem az jelent meg, aminek kellett volna! Ezért a ???
Istenakinincsen
Ezt tényleg ilyen nehéz megérteni?
A maszk a másik embert védi meg inkább és nem azt aki hordja.Aki felveszi az tekintettel van a többiekre mert őket védi az ellen amit kiiheg.Senki sem tudja hogy fertőzött,fertőző vagy nem,főleg ameddig tünetmentes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.