Orbán Viktor szerdán látogatást tett az Ürömi Állatotthonban, ahová fél tonna állateledelt vitt magával – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

"Helló, blökik!" – Orbán Viktor fél tonna tápot vitt Ürömre
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor, valamint Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos személyesen szállította ki a telepre a kormányzati program keretében országszerte több mint kétszáz hasonló intézménynek biztosított 500 kilogrammnyi állateledelt.

A miniszterelnököt Szűcsné Mércse Adrienn, az Ürömi Duhajdombi Állatotthon Alapítvány vezetője és az ott dolgozó önkéntesek fogadták

- fogalmaz az MTI.

Az ürömi állatotthonban, melyhez kutyaiskola is tartozik, jelenleg mintegy 50 ebet és macskát tartanak.

A szervezet célja az állatok korábbi testi-lelki sérüléseinek, traumáinak kezelése is.

A miniszterelnöki táp-fuvarról szerda délután videót is közzétettek Orbán Viktor közösségi oldalán:

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kedves vezetőnek a hasánál csak a szíve nagyobb, ha nem a sajátjából kell osztogatni. Így Ürömbe, öröm is került.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A kedves vezetőnek a hasánál csak a szíve nagyobb, ha nem a sajátjából kell osztogatni. Így Ürömbe, öröm is került.
Clavigo
@Eladott Ország: Leírja " kőccségnek "...oszt jó napot.
Nyírfa
Helló, Röfik! Helló, Blökik! Mondtam, ha a számok úgy alakulnak, adok szívesen, mert az ember mindig szívesen ad, ha van miből.
Amúgy nem lenne, de felvettem egy rohadt nagy hitelt, ha tudnátok, mekkorát, nem menne le a falat a torkotokon, de Brüsszel nem küldi, ami jár, még ki kell vernem belőle, úgy magyarosan.
No, mit szóltok, személyesen hoztam. Jól áll? Ugassátok már, hogy igen, hallják a szavazóim! Egy szelfi? Az mindig bejön a népléleknek.
De büdösek vagytok! Hogy mi mindent ki kell bírni a voksokért. Nehéz munka ez.
kulabombaafityiszre
Eredetileg egy tonna volt csak a dagadt mihály unalmában elrágcsálta.
Azt hite ha megeszi farkas lesz,de továbbra is egy töketlen korcs maradt.
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 18:24 ♦ Orbán ért a "köcsögöléshez", még Szájerrel a Bibó kollégiumban nagyban űzték az ipart.
Mi már a Bibóban is egy szobában laktunk! Túl a barátságon.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/208659706_1137524393394133_8765032323144173262_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=8hc7haXHjyUAX_OlsMk&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8-azWz7LGa03qoKdtp4hW1y_jTh2_JoCf31QvQNebW6w&oe=61E069E7
Üzenjük a ballibsiknek akik Orbán testtartásán, járásán gúnyolódnak. ha nektek lett volna évekig kollégiumi szobatársatok Szájer még járni sem bírnátok. Nagyon megszokhatta koromtalanítást. Kérje kölcsön Andikát a strómanjától, hátha belőle is daliás férfit varázsol
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/201775835_1129132160900023_1068630013894593912_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mj0j_lGRX9kAX_Mv8ND&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_aHR7oAN-slelpzhr7YumYaQN8tf3RW_M2oy0PAub0vA&oe=61DEC770
tudode
Vajon hány kutyustól, cicustól, nyuggertől az aprópénzért kap lájkot az, aki pl. az elmúlt héten 4. Orbán Viktor 5 900 000 Ft-ot költött, remélhetőleg saját szivarzsebből:
.
---- Olcsó lájknak nincsen szaga
telex.hu/belfold/2021/12/12/lajkbajnoksag-55
.
(...) """ Orbán egyébként aránylag biztos előnnyel nyerte a hetet, pedig nemigen erőltette meg magát, a posztjai nagy része sablon egymondatos sikerpropaganda. Úgy tűnik, pozitívak a visszajelzések az „előre megy, nem hátra” szlogenről, mert ha kell, ha nem, erőlteti a miniszterelnöki stáb, illetve a többi fideszes politikus is kezd rákapni – szóval szokjunk hozzá, hogy ez fog folyni a következő hónapokban a csapból is. Pláne, hogy a Make America Great Again-hez hasonlóan lehet cifrázni, tetszőleges városnévvel behelyettesíteni, hogy ki is megy előre, nem hátra.""" (...)
---------------------
.
Ha közpénzből adakozott, akkor úgy lenne tisztességes, ha minden kisállatmenhelyre, na nem személyesen, hivatalosan elszámolva a közLÓvéval!
Clavigo
@Eladott Ország: Vagy két nap múlva lejar a szavatosság,,és már be is szolgáltatták kegyes Urunknak...hogy legyen miből jótékonykodnia...
lampa laz
Elég szar helyzetben lehet, ha már a kutyák közt népszerűsíti magát.
K-2SO
Hello, vak komondorok! Ma hány nő, feleség, anya esett át rajtatok?
Magyarországon túl sok (fideszes) vak komondor van...
K-2SO
Mottó: "Sok beszédnek sok az alja"

Sokat hablatyolnak, sok könyv, újságcikk íródik, pedig csak néhány dolgot kell egymás mellé tenni, hogy tiszta képet kapjunk:

A. „a modern populizmus demokratikus formába öntött a fasizmus”
/Federico Finchelstein/

konyvterasz.hu/a-hazugsaggyarak-tortenete/

B. Umberto Eco sok fontos jellemzőt sorolt fel, amelyből ha több megvan, fasizmusról beszélhetünk:

1. hagyománykultusz, visszatérés az aranykorba, a dicső múltba nézés, mindenhez a modernizmus, a liberalizmus és felvilágosodás elvetése szükséges;

2.a vallás vagy legalábbis valamilyen okkultista pótlék beemelése a nemzeti politikába;

3. a cselekvés kultusza – mindegy, hogy mit lép a politikus, de ne látsszon döntésképtelennek;

4. az egyet nem értés megbélyegzése, az ellenzék általános hazaárulónak minősítése, ezzel a nemzetfogalom kisajátítása;

5. félelmek generálása, általában az idegengyűlölet tudatos erősítése;

6. az ellenzék idegenszívűnek minősítése és minden ellenzéki kísérlet államrenddel szembeni fellépésnek titulálása;
7. a külső és belső ellenség szerepének, hatalmának és céljainak felnagyítása, torzítása, amiket általában összeesküvés-elméletekkel oldanak meg, ám a kijelölt ellenség mindig kevés reális veszélyt jelent, különben fennáll a veszély, hogy visszaüt;
8. „a küzdelemért él és nem az életért küzd”, a lényeg a háborús hangulat, a mozgósítás, amivel a híveket ugrásra készen lehet tartani;

9. „tömegelitizmus”, azaz populista és elitista egyszerre, élen a Vezérrel;

10. hősiesség kultusza;

11. szexizmus, a fasiszta rendszer hangsúlyozza a „férfiasságát”, miközben a nők szerepe a családra redukálódik; (tulajdonképpen ennek apropóján írtam ezt a szösszenetet: kutya > vak komondor > nők lenézése a fideszesek részéről)

12. közösségelvűség akár az egyéni szabadságjogok teljes elvetésével, ám a közösség érdekeit egy szűk kör nyilatkoztatja ki;

13.a fasiszta rendszer mindig a többség akaratára hivatkozik, minden ellenérvet...
K-2SO
...erővel söpör le az asztalról;

14. a parlamentarizmus elvetése, mivel a többség akaratának érvényesítéséhez elegendő egy szűk uralkodó réteg, ami ismeri a tömegigényeket és ki is elégíti azokat.

Azt írja "amelyből ha több megvan, fasizmusról beszélhetünk". Nos, én a 14-ből 14-et számoltam, ami jellemzi Orbán jelenlegi beteg, populista-fasiszta világát.
Úgyhogy teljesen helyénvaló és egyáltalán nem túlzó MZP megállapítása, amikor ez mondta: „Fasiszta pártállamot építő korrupt Orbán Viktor”

C. Kövér László, aki a Fidesz nevében tesz kinyilatkoztatásokat a nőkről (is), amiktől a Fidesz nem szokott elhatárolódni ("Szokol?" "Nem szokok."), vagyis úgy tűnik, hogy egy követ fúj az egész szekta.

ezalenyeg.hu/kozugy/ez-mar-sok-ujabb-fazisaban-a-fideszes-nogyulolet-4126

Miért írtam ezt a kis szösszenetet?
kutya > vak komondor > nők lenézése a fideszesek részéről - igen, ennyire egyszerűen gondolkodom.
Egyik mottóm: Minek bonyolítani a dolgokat, amikor valójában egyszerűek?

Nem?
De!
Csak gondolj bele, hogyan, milyen egyszerű szavakkal, szemléltetésekkel tanított Jézus, pedig ő szó szerint mindent tud mindenről, kivéve azt a napot és órát: "Ám azt a napot vagy órát senki sem tudja, az ég angyalai sem, sőt még a Fiú sem, csak az Atya." (azt ne felejtsd el, hogy Jézus hatalmas szellemteremtmény volt mielőtt a földre született és a földi halála, feltámadása után újra hatalmas szellemteremtmény lett - szóval, szerintem ne "Jézuskázd" Jézust)
És ennek ellenére mit mondtak róla, akik hallgatták?
"Tanításával ámulatba ejtett mindenkit, mert úgy tanított, mint akinek hatalma van, nem úgy, mint az írástudók."

Ezzel meg is volt a ma reggeli "litánia". Most már mindenki mehet a dolgára.

Csőváz, csövik (Propelleren csövezők)
Lepényleső
Rendkívül kedveli a kutyák társaságát,főleg azok csaholva őt imádják,- amíg
a mindennapi milliárdjaikat a köz vagyonából rendszeresen tőle megkapják?
Eladott Ország
@Clavigo: tegnap 20:29 ♦ A kötelező árubeszolgáltatás nem új találmány, már Rákosi elvtársnál is divat volt. Az Orbán-kormány elképesztő találékonyságot mutat a lopás újabb és újabb formáinak kitalálásában. Nem új fejlemény, hogy Orbán el akarja üldözni a külföldi tulajdonú élelmiszerláncokat, hogy – akárcsak a középkorban a királyok, akik földdel jutalmazták híveiket – boltokkal kedveskedjen azoknak, akik feltétlen hűséget esküdnek neki. Eddig már sok eszközt bevetett – külön adó, építési tilalom, vasárnapi boltzár –, de nem sikerült. A magyar kézbe került üzletek sorra csődbe mentek. CBA, Palóc Nagyker, Coop hullái szegélyezik az utat. Az biztos, hogy ha a terv megvalósul, akkor a vásárlók rosszul fognak járni. De mit érdekli ez Orbánt.
nezelodo
Remélem a Havasi Berci a testével védi meg a vezért, ha netán valamelyik kutyus kérdést vakkant hozzá!
Aggodalmam közepette pedig apám beszolgáltatási könyvének sárgult lapjait szellőztetem, hátha szükség lesz rá, pedig még a Kandúr macskája is tudta, hogy nem multi nagykereskedő, még akkor sem amikor a gabonát úgy kellett a rossz termés miatt megvásárolnia, hogy teljesíteni tudja a beszolgáltatást. Persze a dologtalan lumpen akkor is tapsolt az eljáráshoz.
csipetke
Ó,már azt hittem,hogy orbán saját zsebből adományoz,de egy kormányzati program keretében buzgólkodik. Ha nem választás jönne,pont marhára nem érdekelnék a menhelyek.
human
Egyébként az elmúlt 1 évben a kormány elkezdte pedzegetni a kutyamenhelyek támogatását. Komoly tétben mernék fogadni, hogy mire beindul egy ilyen nagyobb forrásból táplált pályázati program gombamód megszaporodnak a fideszesek által alapított kutya menhelyek. Ugyanaz lesz, mint az EU-s forrásból fejlesztett panzióknál. Egy rövid ideig eljátszák a működést aztán tojnak az egészre és csak zsebre vágják a pénzt. Ami legrosszabb ha elveszik az eddig valódi működést produkáló menhelyektől a tulajdonjogot ugyanis azt is tönkre fogják tenni ami addig működött. Ez történt a Kishantosi Mintagazdasággal is.
ómió
"Haladó Böszmemódon" azt nyilván elvenni kellett volna!
jesz
@csipetke: óóó...ez az adomány valamennyiőnk adománya, csak neki volt fuvarlehetősége...
Az adófizetők dobták össze a kutyusok, cicák tápját, légy inkább büszke magadra...

Na jó..a részletekbe ne menjünk bele...

:-)
nezelodo
@Eladott Ország: A falu bolondjához annyit nálunk is volt a faluban egy ilyen, de jószándékú fiú. Szerencsére nem a világmegváltás volt a mániája, hanem csak rendező akart lenni a falusi bálokban. Igy mindenki megelégedésére megtehette, és további ambíciói nem voltak a település irányítását illetően sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.