Gáspár Győzőt lehet szeretni, nem szeretni, elmenni mellette azonban semmiképp. A megosztó személyiségű médiaszemélyiség most elárult, több, mint egy évtizedik küzdött súlyos pszichiátriai gondokkal. 

Paranoid személyiségzavar, altatók és nyugtatók okozta káros használat, pánikzavar – ez csupán néhány azok közül, amelyek a showman diagnózisában szerepelnek, és hosszú időre úgy megkeserítették Győzőt, hogy a saját életét is eldobta volna magától – írja a Blikk.hu.

Kitálalt Magyarország kedvenc botrányhőse: "Pánikbeteg vagyok. Igen, nem tagadom!"

Fotó: Facebook

Idén szeptemberben az egy magyarországi településre ment fellépni, ám ezt követően kórházba került, mert egy elviselhetetlen pánikroham tört rá. Két hónapig a városban ragadt a pszichiátrián, ahol zártosztályon kezelték őt. Itt ismerte meg az ő "sorstársait", akik családjával együtt tartották benne a lelket.

Az elmúlt étvized alatt, 2011-ben kétszer is öngyilkos akart lenni, de a pszichiátrián töltött hónapok ráébresztették, van kiút, és úgy érzi, 13 év után meggyógyították.

Igen, gyógyszereztem. Igen, fel akartam adni az életemet. Nem gondoltam a családomra, nem érdekelt Evelin, Virág, Bea. Nem érdekelt, hogy mi van mögöttem

- mesélte a showman, akit nagyon megviselt, hogy gyermekei saját szemükkel látták, mi történik vele.

Pánikbeteg vagyok. igen, nem tagadom! Igen, gyógyszerfüggő vagyok, és mi van abban? Nekem ez lesz a legszebb karácsonyom a gyerekekkel. Úgy érzem, hogy lelkileg megtisztultam, emberileg jól érzem magam

- vallotta be őszintén Győzike, aki szerint még hosszú út áll előtte. A kórházi kezelését felfüggesztették, miután a pszichiátriát Covid-osztállyá minősítették; amint lehet, a showman szeretne visszatérni a kórházba, addig viszont szerető családja karijai között gyógyul.

Forrás: Blikk.hu

Nyitókép: 123RF.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
akinek az agyára megy a jó világ, akkor most mehetsz nősülni uj lány uj élettér csak ne négyszer vedd el nagy ur a megszokás
Málna
@Horizont: Azért mégsem sikerült elmenni mellette...:-)
human
Nem. Te hülye vagy. Ne szépítsd azzal, hogy próbálod másnak beállítani!
Clavigo
@Málna: Ez a szardarab,,,nem orbán rokon ? Csak érdeklődöm,,,Te olyan benfentesnek tűnsz az ilyen körökben...
jesz
nem pánik az, hanem elme (bár ahhoz agy is kell )
ila51
Nem kell vele törődni , majd megunja ...
sokanvagyunk
Nem szeretnék sem elmenni mellette, sem szembe menni vele az utakon...
Toller Béla
Hagyjátok már dolgozni ezt a gyökeret ! Ha most nem tanul ki valamit, örökké a nyakatokon fog lógni a baromságaival ! Olvassa ezt még valaki ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.