Kokóék most egy igazán csodálatos helyről jelentkeztek be. 

Aki megteheti! Kokó a Bahamákon tölti a karácsonyt a terhes feleségével

MTI Fotó: Földi Imre

A Blikk vette észre, hogy a korábbi olimpiai bajnok bokszoló, Kovács „Kokó” István a Bahamákon tölti az ünnepeket kedvesével. 

Ahogy a cikk felidézi, Kokó és Garami Katalin idén ünnepelték kapcsolatuk ötödik évfordulóját: fél évtizede, futás közben ismerkedtek össze, amiből aztán szerelem lett.

Ez idő alatt egy közös gyermekük született, a másodikat pedig márciusra várják.

Forrás: Blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@namihami: Nem hiszem. Szorgalmas, tanult ember, ezért vitte ilyen sokra.
namihami
@Málna: Na, mesélj! Mije van még azon a befuccsolt éttermen kivül? Persze, csak azt sorold, amit a SAJÁT tudásával szerzett és nem az ""orbánihavericsöcsön-lógás"" hozott. Hiszen még az a kajálda is többször lett kimentve.
namihami
@Málna: A hazai kinevezések a politikai helyezkedései eredménye, a nemzetközivel pedig nem jár pénz. Azok (bizony) pusztán ingyenes fellépések. A renoméját erősíthetik, de a pénztárcáját nem. Az pedig, hogy valaki sikeres boxoló volt, az nem jelenti egyben azt is, hogy jó edző lesz belőle. Nem is edzősködik, csupán a papírja van meg. (lásd még Dajcstomi és az egyetemi vizsga esetét)
Málna
@namihami: Na igen. Annak semmit nem köszönhet, hogy amatőrként olimpia- és világbajnok, profiként pedig világbajnok volt...:-)
És nem mellesleg: ha egy férfi önerőből nem tud elérni semmit az életben, legalább annyi esze legyen már, hogy jól helyezkedik.:-)
namihami
@Málna: De igen, azt megfizette neki az állam. És azt verte el a rossz befektetéseivel. Ezért tszorult rá (igazolhatóan) a nyalásra a Vezére alfele irányába. Többedmagával még biodíszletnek is beállt, a pénz nagy úr elve szerint.
Nem a politikai elveivel van baj, az magánügy lenne, hanem az elvek alkalmazásával. Persze, rászorul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.