Palik Lászlónak mesélt arról, hogy a sztrókja után mennyire megváltozott az élete. A tervei szerint 55 évesen fog visszavonulni, egy erdőben egy rönkházban élni a feleségével, Rékával.

Palik László műsorában beszélt nyári sztrókjáról és felépüléséről Schobert Norbert fitneszguru, üzletemeber – szemlézte az nlc.hu a Palikék világa by Manna Futtában című műsorát. 

Hetek kérdése volt, míg a mozgásom és a beszédkészségem visszajött. Beszéltem, de nem találtam a szavakat. Főztem egy műsorban, padlizsán volt előttem, tudtam, hogy mi az, de nem jutott eszembe a neve. Elmentem egy buliba, a kedvenc számom megszólalt, azt játszotta a zongorista, és nem tudtam folytatni a dal refrénjét. Hetek alatt jött vissza minden

- mesélte Schobert Palik Lászlónak, és arra is kitért, hogy jelenleg 99 százalékosnak érzi magát. 

Schobert Norbi 55 évesen egy rönkházban szeretne élni feleségével – videó

Fotó: YouTube/TV2

Azt is elmesélte, mi minden változott meg a sztrókja óta:

Például semmin nem tudom felidegesíteni magam. Le van lassulva a beszédem is, ha elkezdek sietni, mint régen, ha hadarok, elakad, nem tudok már hadarni. Csendesebb ember lettem, mint előtte voltam. Mindig abban hittem, hogy ha az ember egészségesen él, sportol, százezreket lefogyaszt, azt úgyis látja a Jóisten, téged semmi baj nem érhet. Nem így van! Lehet, hogy látja a Jóisten, de ha baj ér, abból is tanulni kell, ad egy újrabootolási lehetőséget

- magyarázta a fitneszguru, aki a sztrókja után lelassított, visszavett a stresszből és már más céljai vannak, mint korábban. A következő években szeretne visszavonulni, a folytatást gyerekeiben látja.

Tudod mi kell? Nyugalom és béke. Azon fogok dolgozni a következő 2-3 évben, hogy hogyan fogok szépen visszavonulni. (...) 55 éves koromban szeretnék egy erdőben, egy rönkházban élni Rékával és az öreg kutyámmal. Veszek egy dzsipet, a kutyával fogok sétálni, és madárcsicsergést hallgatni. 

Azt is elmondta, hogy mi lesz velük, ha egyikük eltávozik.

Addig fogunk élni, ameddig egyikünk él. Ha egyikünk meghal, a másikunk is vele fog halni, ez száz százalék. Annyira erős a szerelem és az érzelmi kötődés, hogy az ember elsorvad a másik nélkül, egy év, és utánamegy.

Forrás: nlc.hu, youtube.com/Palikék világa by Manna

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Éljetek lenyugodva évtizedekig a rönkházban, nagyon jó gondolat, kívánom, hogy sikerüljön!
A gyerekek meg éljék a maguk életét, ők nem a Ti folytatásotok!
namihami
Ott fönn, a messzi Északon, ahol hónapokig ember nem jár. Így veletek se tud találkozni...
jesz
jó ötlet.. rönkházban a helyetek...na persze a víz kútból, a budi nem emésztős, hanem cserés, a villany meg napelem. ..fát a fűtéshez meg lehet lopni az erdőből.
terlasz
A sors fintora, hogy az egészség bajnoka már régóta nem egészséges.
Tényleg vissza kell vonulni, van miből.
Eladott Ország
Te Norbi mit is mondtál a 100 kiló feletti férfiakról? Nincs annál idegesítőbb, mint amikor az ostoba pöcs, a Ripost internetes hasábjain művelődő félanalfabéta, a fogalmatlan, általános műveltségét tekintve egy büdös zokni szintjén közlekedő fitness-guru okoskodik, de látványosan hülye hozzá. Az a kurva nagy baj, hogy ebben az országban hemzsegnek a Schobert Norbik szintjén bőrlélegző öntudatos illiberális polgárok.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/174264844_1757564911118352_3833631092873075143_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=L_MHPTv-01gAX_rvkQZ&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9n0UvODVfJb2JxVNEsv0kyZ8Bq22__jTOFZKle_GuduA&oe=61EBE411
Most látom Norbi! Te mennyire hasonlítasz az én Nórimra! Apád kispórolta belőled a spermát, jöhet az újabb sztrók. "Azt azért eddig is tudtam, hogy Norbertet nem Einstein hordta a szárnyai alatt, meg azt is gondoltam, hogy nem nagyon forog az esze kereke. Rozsda meg nagyképűsége marja. Azt azonban nem gondoltam, hogy kérkedik is vele. Belecsinál ő celebsége (vagy mije) a ventilátorba, ’oszt még be is kapcsolja – hadd fröcsögjön a butaság az ő fejéből. Tanulékony gyerek ez Norbert, lehetne Orbán kedvenc tanítványai is – illiberális eszével."
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/175665872_1667003356841919_1540693420328930949_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=R3LfKfIpVQQAX8dypDq&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT9_Rwdv1HgxVkOzvxb8Se7lHAYTU-lOKQF2YgvMhzJS-g&oe=61EABA70

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.