Idén hamarabb jött el a krácsony számára, mert egy szervezet segítségével sikerült 25 mobilházat adományoznia hajléktalan veteránoknak.

Új videót posztolt Instagram-oldalára Arnold Schwarzenegger filmszínész, volt kaliforniai kormányzó – írja a 24.hu.

Hajléktalan veteránoknak adományozott mobilházakat Arnold Schwarzenegger – videó

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Gage Skidmore

A videóban Schwarzenegger arról mesélt, hogy idén hamarabb kopogtatott be a karácsony az ajtaján, mert 25 darab mobilotthont ajándékozott a Los Angelesben élő hajléktalan veteránoknak. 

Fantasztikus volt egy kis időt eltölteni a hőseinkkel, egyúttal üdvözölni őket új otthonaikban

- fogalmazotta a cikk szerint, és köszönetet mondott azoknak a szervezeteknek, akik segítették megszervezni az eseményt. Hozzátette, ez is bizonyítja, ha többen összefognak egy ügyben, akkor bármire van megoldás.

Elex Michaelson riporter egy videót is forgatott az adományozós napról, a felvételen láthatóak a mobilotthonok belülről is. 

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezzel szemben ilyenek a fidesz képviselői: Határtalan bunkóság a fideszben. A beszólogatásoktól kezdve a köpdösésik minden belefér a repertoárba. Normális ez?!
youtu.be/m9aYPbnl4L4
Egyre inkább úgy érzem hogy nemzetünk keresztény gyökereiből a keresztények eltűntek, és maradtak a gyökerek. Ha a fidesz keresztény, akkor a kannibalizmus gasztronómia.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/119441679_942811402865434_9218102409798098806_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=UzrlL3pcPykAX_XaMi6&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT8dK2Gt4bG7MrRWSgX2Jv7H2diDIbsxFHs7BsETsjylcA&oe=61ECDE87
Nyírfa
Oké, van fedél a fejük felett, de nem látom a mosdót, a zuhanyozót, hol mos magárra, hol készít el egy tál ételt?
És nagyon nem kellett volna ruhástól lefeküdni a tiszta ágyneműre, ráadásul a bakancsával.
Szóval, jó-jó, de...
Nyírfa
@Eladott Ország: Két percet sem bírtam ki a videóból. Nem tudom, a fideszesek honnan pottyantak ide, mintha mindannyian erősen hátrányos helyzetű családból származnának, tele kezeletlen pszichés problémával. Szomszédként is katasztrófa az ennyire neveletlen, gátlástalan ember, de, hogy kormányzati felelősséggel, egyáltalán: felelősséggel járó pozíciót töltsenek be, az nonszensz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.