Beszélgetniük kellene vele az ellenzéki pártok vezetőinek a megbékélés érdekében – állítja egy posztoló.„Nagy hibát vét mindenki a demokratikus ellenzékből, aki csípőből támadja O. V. döntését Novák Katalin jelölése kapcsán” – figyelmeztet Iván Schweitzer a Facebook Respublika nevű portálján.…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A lép/mém egyébként telitalálat

avagy „Die verlorene Ehre der Katharina Blum, alias Novák”

Mottó, helyett egy kinyilatkozás:
Zsótival ellentétben,
bár nem vagyok Böll nagy kedvelője,
én olvastam a könyvet,
legalábbis nála sokkal jobban emlékszem,
egyébként is az irodalmi contextusba helyezésben neki
nagy komoly – igen könnyen dokumentálható - hiátusai vannak

A „959. BEKIÁLTÁS: Novák Katalin és az ellenzék” post szerzője alapvetően a Novák kérdésen filozofálgat. A kifejezés klasszikus értelmében: ez ezt mondja, az meg azt, amaz meg, etc., komolyan vehető hozzátevés elég kevés, s az is???
A posthoz mellékelt egy képet:
m.blog.hu/be/bekialtas/image/novak_katalin_mszp_lejarato_memje.jpg

amit meglehetősen határozottan, sőt talán a durván is megfelelő jelző lenne, elítél. A legkevésbé túlzó minősítése: „Az ellenzéki MSZP propagandamémje a Fidesz-trollok lejárató készítményeinek stílusában”!
Nos nem tudom, hogy kiket ért „Fidesz-trollok” alatt, de tartok tőle, hogy ártunk és qurmányunk hivatalos propagandája, aminek egyes egyedeivel lépten nyomon az utcákon is találkozhatunk ennél sokkal előnytelenebb fotók szerepelnek.
Ami viszont a szöveget illeti – s ebben az elítélés többi része ócska hazugság: az SzDSz és Antal akadályozta meg – a követelés alapvető demokratikus elvárás! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.