Ilyen videót még nem láthattunk a cambridge-i hercegnéről.

Katalin hercegné karácsonyi dalt zongorázik – Egy híres zenésszel lépett felFotó: YouTube/The Duke and Duchess of Cambridge

A brit királyi család idei karácsonyi zenés miséje, a Together at Christmas idén egy extra produkcióval egészült ki: egy előadással, amelyben Tom Walker énekest Kate Middleton kísérte zongorán – vette észre a 24.hu. A hercegné eddig nem mutatta meg a nagyközönség előtt a tehetségét, pedig már gyerekkora óta játszik a hangszeren. A koronavírus nyomán bevezetett karantén alatt viszont sokszor gyakorolt, így most ki tudott állni a híres zenész mellett a színpadra.

Kétségkívül olyan élmény volt ez, ami csak egyszer történik meg egy emberrel. Szerintem elképesztően jól játszott, nem könnyű zongorázni úgy, hogy előtte egy élő felvételen sem játszottál, ráadásul egy csapat profi zenész mellett. Nagyon ügyes volt

– mondta Tom Walker. Azt is hozzátette, hogy nagyon kedves személyiségnek tartja Middletont, mert mindenkihez odament, és személyes köszönte meg a részvételt a műsorban. Az előadás felkerült YouTube-ra is, a The Duke and Duchess of Cambridge-profilra, így bárki megtekintheti:

Forrás: 24.hu
Fotó: YouTube/The Duke and Duchess of Cambridge

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Nekem erről a nőről a A boldogító talán című film skót nemese ugrik be. Mindenhez (is) ért - vadászik, skót dudán játszik, gazdag stb - de belül olyan üres, mint egy lufi.
RonaGyuri
Egy, sőt két karácsonyi királyi blődli

A retardált dagadt disznó bejgli-zabálást tanít a birkáinak-nál alig bugyutább bulvár

Az ünnepek alatt megsokszorozódott az idétlenkedés a Erzsébet családja ürügyén és kárára. Az elmúlt pár óra gyöngyszemei az egykori Diana, Princess of Wales menyeitúl szólnak-
Elsőbb – az angoloknál egyébként annyira nem jó omen: elvált amcsi, aki ráadásul még csak nem is dúsgazdag, viszont egy legfeljebb III. rangú színésznőcske - Meghan, Duchess of Sussex ürügyén került elhíresztelésre egy „angol tudósok megállapították”, blüdli.
A derék index.hu megcsillogtatván magas kultúra terén elért eredményeit „Meghan Markle a legokosabb ember a brit királyi családban” címmel írt arról, hogy „Meghan Markle „a brit királyi család legintelligensebb tagja”!
Ezen idétlenségüket csak erősítették a bugyuta tudatlanságukkal amit a jövendő királyné Catherine, Duchess of Cambridge szereplése kapcsán vezettek elő. A hírt, hogy „Életében először lépett fel zongoristaként a nyilvánosság előtt Kate Middleton. Cambridge hercegnéje karácsony napján kísérte zongorán Tom Walker popénekest.” sikerült igencsak bugyuta és tudatlan módon elővezetni – bár lehet szóltak nekik, mert pár perce lecserélték „”-ra - : Katalin blattol a háttérben címmel.
Amiben ugye a kisérőről, hogy a háttérben az csak szimpla bunkóság, de hogy blattolt volna??? Főleg azt követpen, hogy leírták: „Kilenc közös próba után adták elő élőben a For Those Who Can't Be Here című számot”!!! =))
Tekintettel arra, hogy a szösszeneteimet derék Orbán-funok is olvassák:
blattolni = Ismeretlen zenét, sohasem látott kottából eljátszani!! =))
evacica
Na ilyen egy intelligens ismert személy! Sokan tanulhatnának tőle, volna mit!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.