És még csak karácsonyi hangulatunk sem lesz tőle.

Rogán Cecíliáék karácsonyi fotója annyira beállított, hogy szinte már félelmetesFotó: MTI/Mohai Balázs

Idén is, mint minden évben, ellepték az influenszerek és celebek karácsonyi fotói az internetet. Ezeken megvan minden, ami nem hiányozhat az ünnepekből: tökéletesen feldíszített karácsonyfa, csodálatos ruhaköltemények és ízletes ételektől roskadozó asztalok – mindez tökéletesen beállítva a ragyogó mosolyok közé.

Ezek között idén is ott van Rogán Cecília és családja, akik négyesben pózolnak, együtt a kutyáikkal. A fotó viszont annyira beállított és kiretusált, hogy már-már rémisztőnek hat.

#boldogkarácsonyt – szól a hashtag, de a képnek nem sok ünnepi hangulata van, inkább olyan, mintha egy steril kórházi szobában fotózkodtak volna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés

Fotó: MTI/Mohai Balázs

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Ugyan nem vagyok szakavatott, de ennek a fotónak annyi köze van a Karácsonyhoz, mint a fidesznek az erkölcshöz és jellemhez. Viszont, így
ebből az aspesktusból, mondjuk már teljesen autentikus.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maxipocak
Ugyan nem vagyok szakavatott, de ennek a fotónak annyi köze van a Karácsonyhoz, mint a fidesznek az erkölcshöz és jellemhez. Viszont, így
ebből az aspesktusból, mondjuk már teljesen autentikus.
Eladott Ország
210 millió forintot adott a Szerencsejáték Zrt. leányvállalata a Rogán Cecíliához köthető sporteseményekre 2020-ban.
➡ Bár a vírus első és második hullámában mindenki kénytelen volt jórészt otthon lenni, a kettő közötti időszakban Rogán Cecíliáéknak mégis sikerült megrendezni két tömegrendezvényt is. Az egyik a gyerekeknek és szüleiknek szóló Fitbalance Kids, a másik a felnőtteket célzó Fitbalance Aréna.
➡ A Szerencsejáték Service Kft. 2020 augusztusában a Fitbalance Kids-nek 70 millió forint támogatást adtak, míg a Fitbalance Arénának szeptemberben további 140 millió forintot.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139177893_1660483264116102_7911023952410029988_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=W5_8UE-a1zMAX9m6CU-&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_gR9_BJarSWuCR6yfgvmYfZDmKXetUUQXv8KdmN4eALw&oe=61ECDB22
Nyírfa
Ez a fotó pontosan olyan, amilyen a Rogán névtől elválni nem akaró Szeszil: semmilyen.
Eladott Ország
Rogán Antal propagandaminiszter egykori felesége még májusban tett közzé nehezen félreérthető, ölelkezős fotót, ország-világnak megmutatva, hogy van élet a fideszes gyűlöletmester után is. A megismételt leánybúcsú.
nlc.p3k.hu/uploads/2020/07/sarka-kata-rogan-cili-1.png
kulabombaafityiszre
Nekem erről ez a véleményem.Mű élet,mű beállításokkal.
Senki+senki=senkik.
lusta
A photoshop maximálisan ki lett használva.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 19:30 ♦ Cserháti Zsuzsa - "Kicsi gyere velem rózsát szedni", dallamára készült, Barbi gyere velem hektárt szedni , A horizont lesz a határ...
youtu.be/p9VzSOHHr9o
Csampasrozi
Úrnő, az alattvalóival...
Egyszerű vászonkép, 45x60as méretben. A kép, a mai kor uralkodói osztály felépítését mutatja, kíméletlen őszinteséggel. Az alkotó még az Méhkirálynő címem is erősen gondolkozott...
Rogán Cecília..., elvált, majd újra férjhez ment.., szeretném az új férjét kérdezni, hogy érzi magát, mikor a nejét bemutatja valakinek, az exférj nevén...
lampa laz
Cili nem örök hűséget esküdött a srácnak, ha nem vette fel a nevét. Csak szórakozásból, gazdagnők unaloműző játékából kicsit el lesz vele, mint kutya a a csonttal, aztán úgyis kihajítja. Végül is ő tartja el a figurát, rogán segítségével a mi pénzünkből.
Eladott Ország
@lampa laz: Válással tüntetik el a lopott vagyont, mint Mészáros Lölőék.
Macskaszem
Pénzért majdnem mindent meg lehet venni, szépséget, pasit, de még egészséget is a mai eü viszonyok között. Ha van pénzed magánklinikára akkor gyógyulsz. Ha nincs, akkor pusztulj, mert betegen nem termelsz GDP-t.
evacica
Ezen a nőn semmi se természetes! És miért Rogán Cili, ha már újra férjez ment? Így jobban jön a lové? Szerencsétlen elfuserált külső!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.