Sokan Vajna Tímeát okolják azért, hogy Damu Roland anno elindult a lejtőn, így a színész halála után most az özvegyre borult a népharag. 

Vajna Timi, akit egykor még Palácsik Timiként ismert az ország, tíz évvel ezelőtt Damu Roland barátnője volt – írja a Life.hu. A nő 2011-ben feljelentette a népszerű színészt és azzal vádolta, hogy erőszakkal közösült vele, sőt meg is verte. A bíróság végül négy és fél év börtönbüntetésre ítélte Damut, aki haláláig állította, hogy ártatlanul került a rácsok mögé.

Így reagált Vajna Tímea az őt ért támadásokra

Fotó: Instagram

Bárhogy is történt, a börtönben töltött évek kettétörték Damu karrierjét és már nem volt képes talpra állni. Timi közösségi oldalának kommentszekciója szinte forrt Damu halálhírét követően. Rengeteg ember támadta meg Andy Vajna özvegyét, aki mára le is tiltotta a hozzászólások lehetőségét.

Forrás: Life.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Azért kíváncsi lennék, hogy a "forrongó", "együttérző" majmok közül ki az, aki Damu Roland számára felajánlott bármilyen segítséget még életében.
Valószínűleg senki.
Ilyen ez az álszent, valakit halálában mártírként szerető, tisztelő, "rip, mindig emlékezni fogunk Rád", stb kommentelő, de életében őt le sem szaró, megvető, cikkek hatására köpködő, ócsároló aljanép, akikből itt is van bőven.
Ha lenne elég időm, visszakereshetném, hogy az itt közhelyeket dobáló "tiszteletteljes emlékezők" mit kommenteltek anno Damu-val foglalkozó cikkek alá...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
VESZ-ÉSZ
@Namely: Gondolom ön nem forrongó majom (az milyen lehet?),mert ön biztosan felajánlott bármiféle segítséget neki,ügye?Amúgy sokan ajánlották Damu úrnak,hogy talán menjen el dolgozni valamelyik gyárba.mint annyi más rendes ember,aki elakarja tartani a családját és megakar élni.Nem kell túlzásokba esni,mert csak egy nagyot bukott celeb volt aki sztárnak képzelte magát,és nem jó embernek.
ágimami
Nem vagyok "forrongó, együttérző majom" csak annyit az egészhez, hogy meg kellene nézni a legutolsó beszélgetését Jakupcsekkel, ott sok minden kiderül a családjával kapcsolatosan is, úgyhogy ajánlom mindenki figyelmébe!!
Egyébként sokan akartak neki segíteni, de NEM fogadta el!!! Amíg tudott, dolgozott!!(fizikai munkát!!!)

Senki fölött nem török pálcát, én egy nagyon jó szinkron színésznek tartottam. A véleményem pedig utoljára csak annyi, hogy ha nem palácsik és vajna avatkozik az egészbe, SOHA nem került volna börtönbe, hisz nála nagyobb színészek sokkal nagyobb bajt okoztak, (nem akarok neveket írni) szerintem mindenki tudja!! Ők a felfüggesztetten, vagy az ejnye-bejnyén kívűl mást nem kaptak, a mai napig több műsort is vezetnek főleg a tv 2-őn!
Vajonmiért???:DDD
DR PRÉDlKÁTOR
Régebben a timinek nem volt ilyen vastag szája...
vacsi
"a börtönben töltött évek kettétörték Damu karrierjét és már nem volt képes talpra állni. "
Őt valószínű, hogy nem a börtöntette tönkre, hanem rádöbbent, milyen az "igazságszolgáltatás". Ha nem ez a nő és a vénember áll a túloldalon, enyhébb büntetéssel megússza! Most pl. kíváncsian várom, hogy a Szenteste megölt édesanya gyilkosai kapnak-e büntetést?
evacica
Ahogy elnézem Timikét nem nagyon kellett Timikén erőszakot venni, és ha nem Vajna szeretője Damu biztos nem kapott volna 4,5 évet! Timike nem a zárdába nevelkedett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.