Szomorú hírt közölt a rajongóival Istenes Bence, ugyanis úgy tűnik, hogy egy időre visszavonul, számol be róla a Promotions.

Szomorú hírt közölt Istenes Bence: visszavonul
Kép: YouTube

Rengetegen kedvelik Istenes Bencét, hiszen ő egy nagyon energikus és humoros műsorvezető/televíziós személyiség, aki ráadásul az utóbbi időben YouTube-on is bizonyított az IstenEst című műsorával, amiben mókázik, zenél és különböző témákról beszélget a vendégeivel. A legutóbbi epizódban elárulta, hogy folytatódik az IstenEst, de az nem mostanában lesz.

Egy pici szünetre biztos, hogy elmegy az IstenEst, egy kicsit én például egy pár hónap nyugit szeretnék. Pár hónapra most egy kicsit szerintem így visszavonulok, szükségem van egy kicsi töltődésre. Utána meg hiányozni fog, és utána akkor most már odadurrantunk

– mondta Istenes Bence.

A rajongók persze nagyon elkeseredtek a hír hallatán, hogy sokat kell várni az IstenEst folytatására, de az eddigi visszajelzések alapján mindenki megérti Istenes Bence visszavonulásának indokait, és a legtöbben remélik, hogy sikerül kipihennie magát a következő időszakban.

Forrás: Promotions
Címlapkép: YouTube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
szerintem ugrásra készen állnak azok, akik szeretnék betölteni a pótolhatatlan űrt...
ágimami
Nekem ez nem szomorú hír, tényleg ideje egy kicsit visszavonulni, már sok/k volt amit csinált!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.