Többfajta kábítószert is kipróbált életének egy szakaszában Farkas Alexa, aki egy ideje már egy spirituális központban dolgozik a nála 26 évvel idősebb férjével, emellett pedig a DJ-zéssel próbálkozik.

A Blikknek mesélt élete legnehezebb szakaszáról az Éjjel-Nappal Budapestben befutott Farkas - korábban Koholák – Alexa, aki egy ideje már megtalálta az útját és boldog házasságban él a 26 évvel idősebb férjével, közösen dolgoznak egy spirituális központban, emellett Alexa DJ-ként is próbálkozik.

Megdöbbentő őszinteség: ÉNB Alexa egy időben csak drogok használatával volt képes aludni

Fotó: Instagram/Koholák Alexa

Alexa elmondása szerint az önismereti útja négy éve kezdődött, amikor úgy érezte, bármivel is foglalkozik, nincs a helyén – a kétségbeesése miatt pedig a drogokban keresett megoldást. 

Mondhatjuk ezt menekülésnek, mivel folyton kétségek gyötörtek: szerettem volna megérteni, mi miért történik a világban, és hol van mindeközben az én helyem. Tizennyolc évesen kerültem a média körforgásába, nagyon fiatal voltam, és csak arra vágytam, hogy szeressenek, elfogadjanak (...) Persze, legbelül éreztem, hogy valami nagyon hiányzik, de ezt akkor még nem tudtam megfogalmazni magamnak. A drog egyfajta módszer volt számomra ahhoz, hogy elviseljem az általam elfojtott problémáimat. A kemény drogok kimaradtak, nem bírja a szervezetem a szintetikus szereket, de tény, hogy sok mindent kipróbáltam, így a kokaint is. A fű a végén már mindennap kellett, nélküle már aludni sem tudtam

- mesélte el a lapnak.

Alexa a cikk szerint sokáig nem tudta, merre is induljon, de aztán találkozott spirituális mesterével, Farkas Balázzsal, aki később a férje lett.

Amíg a média világában beskatulyázva éltem, folyamatosan foglalkoztattak. A sorozat után még tévéztem, de már nem nagyon akartam ezt az egészet, szerettem volna önálló utat járni, megtalálni, ki vagyok én és mit akarok kezdeni az életemmel. Balázsnak rengeteg dolga volt velem, többször visszaestem... és most nemcsak a fűre gondolok, hanem minden olyan dologra, ami régi, rossz beidegződésem volt

- mondta.

Ma már férje spirituális központjában dolgozik, és a hozzá hasonló útkereső embereken segít. Egy blogot is indított, ahol őszintén leírja érzéseit. 

Azt hiszem, az a feladatom, hogy másokon segítsek. Sok ismert és befolyásos ember fordul meg a központunkban, és sokat beszélgetek velük. Az emberek rendszerint inkább benne maradnak egy olyan helyzetben, amely már nem jó számukra, mint hogy változtassanak. Én arra buzdítom őket, hogy első lépésként gondolják végig, kik ők és mit szeretnének. Lehet a megoldás apró dolog is, mint mondjuk egy munkahely-váltás. Amikor ez megfogalmazódott az emberben, az égiek mindig küldenek valakit segítségül, akire szükségük van a továbblépéshez, ha egyedül nem menne nekik. A legfontosabb, hogy nem szabad félni, keressük meg azt a célt, amiért érdemes küzdeni

- fogalmazta meg tapasztalatait a Blikknek Alexa. 

A cikk szerint ennél a spirituális központnál kezdte meg gyógyulását Curtis is, miután egy koncerten addigi fellépőtársa, Majka a nyilvánosság előtt el nem mondta, hogy az újpesti rappernek komoly drogporblémái vannak.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.