Nem az első eset, hogy Kelemen Anna pikáns fotó kíséretében áll ki valaki mellett az Instagrammon, legutóbb egy 14 éves fiúnak kelt a védelmére, aki egy áruházból próbált óvszert lopni.

Kelemen Anna testével vette védelmébe az elfogott maffiavezért
Fotó: Instagram

Közösségi oldalán most a nemrég Olaszországban elfogott, húsz éve körözött maffiavezér ügyében fejtette ki véleményét. A szökésben lévő olasz maffiavezért Galapagarban fogták el, miután kiszúrták a Google Utcaképen – írja a Blikk.hu.

A 61 éves férfi Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet tagja volt, először 1984-ben tartóztatták le. 

Letartóztatása után sikerült megszöknie a börtönből, mint kiderült az utóbbi 20 évben Spanyolországban élt Manuel álnéven, ahol séfként dolgozott, később pedig egy gyümölcs- és zöldségboltot is nyitott – írja az Index.hu.

Gioacchino Gammino a digitális világ áldozata. A régi iskola híve lehetett a nyolc éve körözött Cosa Nostra tag, aki elfogásakor azon csodálkozott, hogyan találták meg, amikor Ő még haza sem telefonált.

Lehet,hogy a 61 éves spanyol szakácsként dolgozó “Manuel” nem követte a technika fejlődését.

Feltételezem, hogy tradicionális, konzervatív ember lehet, mivel a plasztika,ahogy az ilyen helyzetekben kézen fekvő, Nála szóba sem jött.

Állítólag a Google street view segítségével került látótérbe. Vajon valóban véletlenül szúrta ki a rendőrség vagy kaptak egy fülest?

Gammino élete bővelkedett fordulatokban,először 84-ben tartóztatták le,amikor a híres Giovanni Falcone ügyész hallgatta ki,aki a nyolcvanas években kemény csapást mért a szicíliai maffiára…pár év múlva nem meglepő módon fel is robbant kocsijában.

Ez a story magában hordozza egy újabb klasszikus maffia film elkészítését,amúgy a forgatások közel állnak Gamminohoz,hiszen 2002-ben egy”állítólagos filmforgatás” alatt lépett meg egy római börtönből,ahol életfogytiglani büntetését töltötte,felteszem akit ilyen súlyos ítéletre büntetnek annak már kijár a tisztelet és a tekintély a Cosa Nostraban.

Remélem kedvenc rendezőm Martin Scorsese már dolgozik a forgatókönyvön

- írta fotójához Kelemen Anna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: Instagram

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ne haragudj Kannácska, de én már ezt a testet nem mutogatnám.
jesz
kétségtelen, hogy meglepően fejlett az arcfelismerő rendszer néhány országban, de szerintem ezt a faszit fülesre fogták el... a besúgó érdekében állhatott a buktatás..
nezelodo
Annácska politikai sikerekre pályázik? Egyenlőre az olasz maffián próbálgatja a műkörmeit. Várható a "hazatérése is"?
Emmersson71
@simmering73: Nos, Ilonka néni (Medveczky Ilona) pár évtizeddel idősebb, mégis mutogatta magát ;) És az sem volt indokolt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.