ÚJ ÉRTELMET KAPOTT AZ UTÓMUNKÁLATOK KIFEJEZÉS IS!!! =)) A regisztrált filmgyártási költség után a gyártó Mega Film Kft. 431 millió forint közvetett állami támogatásra jogosult. Ugyan az Elk*rtuk című, 2006 őszének eseményeit fikciós történetbe ültető Gyurcsány Dobrev-film tervezett gyártási költsége 800 millió forint volt, a jelek szerint ennél végül többet kellett rákölteni, a Nemzeti Filmirodánál nyilvántartásba vett gyártási költsége ugyanis mostanra már meghaladja az 1,4 milliárd forintot, és elképzelhető, hogy még tovább nő majd – írja a Napi.hu.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Az igazság kimondása már régen nem pénz kérdés!
magyar1
Az hogy elkurták nagy baj, de hogy ezt kimondta Gyurcsány - ezért egy vagány, fasza pasi. Van sok minden amit a vezetések mindig elkurnak mert a rendszerváltás óta a szűk gazdag réteg irányít. Nem nagyon mérik fel a veszélyét.
szaboria1
A színészek csak nagy gázsiért vállalták el ebben a filmbe való szerep el játszásáért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.