Az intézkedés csütörtökön este 8 órától érvényes, egyelőre hétfő este 8 óráig, miután a meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban éjszakánként mínusz 10 fok alá esik a hőmérséklet.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez komoly?...mínusz 10 fok...és vörös kód?...b@zd meg, ennél sokszor hidegebb volt anno, amikor suliba mentünk, mindenféle kód nélkül..ennyire gyengeelméjűeknek tekintenek titeket?...röhejes...-10 fok ,vörös kód..5 cm hő...vörös jelzés...a világ elkorcsosul...
Istenakinincsen
@Pálinkás Pál: félreértettél valamit.
Ez a vörös kód a hajléktalanokra vonatkozik.Minusz tiz fok alatt meg kell öket menteni.Létre kellett hozni egy megmentő sereget jó pénzért...amiből ezek a szerencsétlenek egy vasat sem kapnak.
Ezektől már mindenüket elszedték és erdőkben bokorban hullámpapirkuckókban laknak.Egy a cél:senki se lássa őket,mert elég gáz egy ilyen társadalom.Vörös kód van valójában 12 éve,csak ez nem nyilvános.
Élősködő kastélyokban éldegélő milliárdos gecziknek ezekből van tele a kukájuk ehető élelmiszerrel,amit ha kitúrnak a hajléktalanok akkor felháborodnak.
Ha nyár van akkor nem számitanak ezek az emberek?Akiktől már mindenüket elvették?Milyen embertelen társadalom ez???
Istenakinincsen
A vörös kód egy olyan adomány,amivel még a teljesen ellehetetlenitett kizsákmányolt emberek nevében jó hasznot lehet húzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.