Óriási szájkarate alakult ki Puzsér Róbert és Majoros Péter között az Index felületén.

Puzsér szerint Majka Magyarország szégyene

Frissítés: Majka ismét reagált, úgy tűnik, a fizikai erőszaktól sem riadna vissza, ha találkoznak.

Az egész azzal kezdődött, hogy Majka nem tudott szó nélkül elmenni Puzsér Puskás Petiről alkotott véleménye mellett, és visszaszólt neki:

Neked mi is a munkád pontosan?

Na, erre aztán olyan válasz jött, hogy a falak is beleremegtek:

Attól tartok, félreérted a helyzetet. Nem próbálom megreformálni a közízlést, csak leírom a véleményem az engem irritáló jelenségekről. Többek közt arról,

AMIKOR EGY ÓZDI HÜLYEGYEREK EGYIK NAP GENGSZTERKÉNT TESZI AZ ESZÉT, MÁSNAP MEG A HAVERJÁT ORSZÁG-VILÁG ELŐTT KOKAINOZÁSSAL VÁDOLJA MEG.

Meg arról, amikor ugyanez a tenyérbe mászó, műmájer gyökér egyszer nagy pofával elküld a πcsába mindenkit, aki nem figyel a távolságtartásra és sétálni merészel a természetben, két hétre rá meg már a haverjaival focizik, és nyilvános fotón ölelkezik, hiszen ő akkora nagy ember, hogy ezt is megteheti, ha már megunta a szorongató bezártságot az úszómedencés villájában. Na meg arról, amikor ugyanez a Magyarország szégyene a saját felelőtlensége nyomán ágynak esik, és van pofája reality-élményt gyártani abból, amint fertőző betegen hazaszökik a kórházból, hogy az ostobasága nyomán már másnap visszakerüljön oda. Meg hát azt is szóvá teszem, bocs, amikor ugyanez az arcoskodó vamzer a követőinek, köztük számos kiskorúnak szerencsejátékot népszerűsít, miközben hiphop-gengszterizmusát a következő hakniig félretéve a legigénytelenebb kereskedelmi tévéműsorokban porondmesterkedik.

Puzsér azt is ráolvasta Majkára, hogy csekély teljesítménnyel kaszál nagyot, illetve úgy lett híres, hogy egy valóságshowban lepippantotta egy pornószínésznő.

Forrás: index.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindkettőnek igaza van! =))
Egyik ócskább tróger mint a másik! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kormanyos63
@human: MZP is azt mondta a miniszterelnökjelőlti győzelme után, hogy leváltotta az ellenzéket, én meg azt írtam neki, hogy a nagy lószart!
Ellenzéket csak tényleg forradalommal lehetne leváltani(ahogy írod) de arra meg nálunk nincs igény, tehát lehetetlenség,így abból kell főzni ami van!
Puzsér Robi pedig egy nárcisztikus, beképzelt, nagyképű pali, neki mindenki szar,és ótvar, csak ő a legtökéletesebb, és mindenre legalkalmasabb csávó az egész országban!
Én mindig is ellenszenvesnek tartottam, a műsorait sem szerettem soha!
justhpeter
Ma már mindenki "véleményvezérnek" érzi magát, de legalább is "másikat minősítő szakembernek". Ezt hozta a frusztrált nemzeti-keresztény rendszer, amiben a minősítők a dolguk végzése előtt elfelejtenek tükörbe nézni.
Nyírfa
@DR PRÉDlKÁTOR: Puzsérral valami nem stimmel, olvastam is valahol, hogy pszichoterápiára jár, ami sosem árt, ha az ember nem jut dűlőre magával. Azt viszont elképzelni sem akarom, hogy milyen lehet kezelés nélkül, mert számomra így sem viselhető el. Nemcsak az a problémám vele, hogy iszonyúan hangos, agresszív és magát hirdető, hanem az, és főleg az, hogy mindeközben tévedhetetlennek érzi magát.
Természetesen nekem is van véleményem az emberekről, akik az utamba kerülnek, akár közéleti személyiségek, akár magán jellegű ismeretségek, találkozások, de, egyrészt nem tartom fontosnak, hogy mindenkit kritikával illessek, másrészt , ha hangot is adok a meglátásaimnak, nem az a célom, hogy porig romboljak vele bárkit is. Puzsér viszont nyomul mint a buldózer, ezért én inkább elkapcsolok.
Hogy valami jót is mondjak róla: állítólag oda van a gyermekéért, és nagyon jó apa. Így legyen! :)

Lábjegyzet: sokszor merül fel bennem a fórumozás során, hogy mennyit ártunk vagy használunk a kommentjeinkkel egymásnak, magunknak vagy a témáinkban szereplőknek, mert soha nem vagyunk olyan mennyiségű és minőségi információ birtokában, amely alapján felelősséggel nyilatkozhatunk.
Ugyan igaz, hogy a stílus maga az ember, s hogy előbb-utóbb kirajzolódnak a karakterek, megmutatkoznak a személyiségünk egyes elemei, de mindenki sokkal több, összetettebb annál, mint amit láthatóvá tesz magából.
Németh István
A két hatalmas pöcskorong! a puzsér egy kicsit nagyobb, ráadásul hülyébb is! A majka még néha normális is tud lenni!
Málna
@human: 23:43 Komolyan azért gerinctelen Majka, mert végzi a dolgát? Az ilyen kommenteknél mindig abban reménykedem, hogy csak hülyéskedtek...
szaboria1
Mayka zömében a fiatalok szórakoztatására való. De Puzsér már néha orvosi eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2022. January 16., 12:00
Novak Djokovic: rendkívül csalódott vagyok
Itthon - 2022. January 16., 11:13
Lakástűzben meghalt egy ember Nyíregyházán
Itthon - 2022. January 16., 08:01
Szitáló ködbe fulladhat a hét utolsó napja