Óriási szájkarate alakult ki Puzsér Róbert és Majoros Péter között az Index felületén.

Puzsér szerint Majka Magyarország szégyene

Frissítés: Majka ismét reagált, úgy tűnik, a fizikai erőszaktól sem riadna vissza, ha találkoznak.

Az egész azzal kezdődött, hogy Majka nem tudott szó nélkül elmenni Puzsér Puskás Petiről alkotott véleménye mellett, és visszaszólt neki:

Neked mi is a munkád pontosan?

Na, erre aztán olyan válasz jött, hogy a falak is beleremegtek:

Attól tartok, félreérted a helyzetet. Nem próbálom megreformálni a közízlést, csak leírom a véleményem az engem irritáló jelenségekről. Többek közt arról,

AMIKOR EGY ÓZDI HÜLYEGYEREK EGYIK NAP GENGSZTERKÉNT TESZI AZ ESZÉT, MÁSNAP MEG A HAVERJÁT ORSZÁG-VILÁG ELŐTT KOKAINOZÁSSAL VÁDOLJA MEG.

Meg arról, amikor ugyanez a tenyérbe mászó, műmájer gyökér egyszer nagy pofával elküld a πcsába mindenkit, aki nem figyel a távolságtartásra és sétálni merészel a természetben, két hétre rá meg már a haverjaival focizik, és nyilvános fotón ölelkezik, hiszen ő akkora nagy ember, hogy ezt is megteheti, ha már megunta a szorongató bezártságot az úszómedencés villájában. Na meg arról, amikor ugyanez a Magyarország szégyene a saját felelőtlensége nyomán ágynak esik, és van pofája reality-élményt gyártani abból, amint fertőző betegen hazaszökik a kórházból, hogy az ostobasága nyomán már másnap visszakerüljön oda. Meg hát azt is szóvá teszem, bocs, amikor ugyanez az arcoskodó vamzer a követőinek, köztük számos kiskorúnak szerencsejátékot népszerűsít, miközben hiphop-gengszterizmusát a következő hakniig félretéve a legigénytelenebb kereskedelmi tévéműsorokban porondmesterkedik.

Puzsér azt is ráolvasta Majkára, hogy csekély teljesítménnyel kaszál nagyot, illetve úgy lett híres, hogy egy valóságshowban lepippantotta egy pornószínésznő.

Forrás: index.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindkettőnek igaza van! =))
Egyik ócskább tróger mint a másik! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@Nyírfa: viszont érdekes módon a hit gyülekezet szektavezére németh sándornak nagyon kell az ATV-be,az aljas vonával együtt,osztani az észt,pont azt amiből nekik NAGYON KEVÉS JUTOTT!!!
kissé felnőttem
hát egy bányarém ha mondja akkor bizonyos, de csak a veréb mondja hogy te nagyfejű
vitriol
Ez a bagoly és a veréb tipikus esete, egyébként
@kormanyos63: Egyetértek puzsér jellemzésével...
Nyírfa
@surdilloFUJT: tegnap, 22.49

Ha hiteles akarna lenni, akkor úgy kerülné el az ATV-t, mint a leprát. Erős hasonlat, tudom, de ez a véleményem a csatorna pozíciójáról.
Németh István
puzsér > proletár, pszichiátriai, piszkos pofájú, pufajkás-csökevény, patkány, penész, prezentáció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.