Óriási szájkarate alakult ki Puzsér Róbert és Majoros Péter között az Index felületén.

Puzsér szerint Majka Magyarország szégyene

Frissítés: Majka ismét reagált, úgy tűnik, a fizikai erőszaktól sem riadna vissza, ha találkoznak.

Az egész azzal kezdődött, hogy Majka nem tudott szó nélkül elmenni Puzsér Puskás Petiről alkotott véleménye mellett, és visszaszólt neki:

Neked mi is a munkád pontosan?

Na, erre aztán olyan válasz jött, hogy a falak is beleremegtek:

Attól tartok, félreérted a helyzetet. Nem próbálom megreformálni a közízlést, csak leírom a véleményem az engem irritáló jelenségekről. Többek közt arról,

AMIKOR EGY ÓZDI HÜLYEGYEREK EGYIK NAP GENGSZTERKÉNT TESZI AZ ESZÉT, MÁSNAP MEG A HAVERJÁT ORSZÁG-VILÁG ELŐTT KOKAINOZÁSSAL VÁDOLJA MEG.

Meg arról, amikor ugyanez a tenyérbe mászó, műmájer gyökér egyszer nagy pofával elküld a πcsába mindenkit, aki nem figyel a távolságtartásra és sétálni merészel a természetben, két hétre rá meg már a haverjaival focizik, és nyilvános fotón ölelkezik, hiszen ő akkora nagy ember, hogy ezt is megteheti, ha már megunta a szorongató bezártságot az úszómedencés villájában. Na meg arról, amikor ugyanez a Magyarország szégyene a saját felelőtlensége nyomán ágynak esik, és van pofája reality-élményt gyártani abból, amint fertőző betegen hazaszökik a kórházból, hogy az ostobasága nyomán már másnap visszakerüljön oda. Meg hát azt is szóvá teszem, bocs, amikor ugyanez az arcoskodó vamzer a követőinek, köztük számos kiskorúnak szerencsejátékot népszerűsít, miközben hiphop-gengszterizmusát a következő hakniig félretéve a legigénytelenebb kereskedelmi tévéműsorokban porondmesterkedik.

Puzsér azt is ráolvasta Majkára, hogy csekély teljesítménnyel kaszál nagyot, illetve úgy lett híres, hogy egy valóságshowban lepippantotta egy pornószínésznő.

Forrás: index.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindkettőnek igaza van! =))
Egyik ócskább tróger mint a másik! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mindkettőnek igaza van! =))
Egyik ócskább tróger mint a másik! =))
Emmersson71
Azért Robinak sem kell sokakkal megküzdenie, hogy az első tízben lehessen!
jesz
..."tekints csak tanár úrnak! Tanítottam középiskolában és egyetemen,"...

Havas felsírt e dolgozat olvastán...
DR PRÉDlKÁTOR
@Nyírfa: Szerintem egyik kutya, másik Puzsér. Én még nem kapcsoltam el tévéműsort, amikor Puzsér beszélt. Viszont amikor a majoros produkálja magát, mint a bazári... akkor bazzzzz+
kormanyos63
Mindkettő alakot Magyarország legnagyobb szégyenei közé sorolom!
Nagy pofa, nulla teljesítmény!
Én amikor meglátom őket, kinyilik a szívlapát a zsebemben!
human
Na most egyetértek Puzsérral. Ez a Majka egy számító kis senki. Nem az anyagiakról beszélek. Az van neki. Gerincdonornak viszont nem lenne jó. A bal oldali Partizánban egyik nap azt mondta, hogy ő inkább baloldalinak tartja magát. Aztán egy hét múlva jön a hír, hogy Felcsúton szórakoztatta fellépésével mindannyiunk Mészáros Lőrincét. Hiába volt zárt körű a rendezvény, a dolgok kiderülnek és a kaméleon ilyenkor megmutatja magát.
kormanyos63
@human: Én mindkettőjüket egy ótvar, senkiházi alaknak tartom!!
human
@kormanyos63: Makát értem. Puzsért viszont miért?
kormanyos63
@human: Gondolkozz el rajta hogy miért írtam azt amit írtam!
Puzsér Robi semmivel sem különb Majkánál, én egyiküket sem tartom semminek, és senkinek, mindketten egy tahó kőbunkók!
Hallgasd meg, miket mond Robi másokról(amit Majkáról mondott azzal én is egyetértek) mindenkit ócsáról, sárbatipor aki neki nem szimpatikus, engem már akkor kiver a hideg veríték, amikor meghallom a hangját!
human
@kormanyos63: Hát én sem nagyon szoktam nézni a Robit. Ritkán azért előfordul. Nekem sem szimpatikus ez a "megmondom a frankót és igazam" van póz. Egy helyen nagyon jól állt neki és helye is volt, mikor a Hír-tv-n a Sznobijektívet vezette. Ott rendszeresen néztem. Aztán felfedeztem, hogy a politikában is el szokta mondani a magáét. És bizony nekem mindig az jött le, hogy minden politikus rossz és mintha minden pozícióba ő lenne az ideális, a tökéletes ember.
A másik, hogy erősen él benne az a naiv remény, hogy ellenzéket kell váltani. Ezzel én még egyet is értenék (pár kivétellel), csakhogy ez nem megvalósítható, mert ahhoz forradalom kellene. Arra itt meg nincs igazi igény. (De nem csak itt, Fehéroroszországban sem volt, pedig ott rosszabb a helyzet).
kormanyos63
@human: MZP is azt mondta a miniszterelnökjelőlti győzelme után, hogy leváltotta az ellenzéket, én meg azt írtam neki, hogy a nagy lószart!
Ellenzéket csak tényleg forradalommal lehetne leváltani(ahogy írod) de arra meg nálunk nincs igény, tehát lehetetlenség,így abból kell főzni ami van!
Puzsér Robi pedig egy nárcisztikus, beképzelt, nagyképű pali, neki mindenki szar,és ótvar, csak ő a legtökéletesebb, és mindenre legalkalmasabb csávó az egész országban!
Én mindig is ellenszenvesnek tartottam, a műsorait sem szerettem soha!
justhpeter
Ma már mindenki "véleményvezérnek" érzi magát, de legalább is "másikat minősítő szakembernek". Ezt hozta a frusztrált nemzeti-keresztény rendszer, amiben a minősítők a dolguk végzése előtt elfelejtenek tükörbe nézni.
Nyírfa
@DR PRÉDlKÁTOR: Puzsérral valami nem stimmel, olvastam is valahol, hogy pszichoterápiára jár, ami sosem árt, ha az ember nem jut dűlőre magával. Azt viszont elképzelni sem akarom, hogy milyen lehet kezelés nélkül, mert számomra így sem viselhető el. Nemcsak az a problémám vele, hogy iszonyúan hangos, agresszív és magát hirdető, hanem az, és főleg az, hogy mindeközben tévedhetetlennek érzi magát.
Természetesen nekem is van véleményem az emberekről, akik az utamba kerülnek, akár közéleti személyiségek, akár magán jellegű ismeretségek, találkozások, de, egyrészt nem tartom fontosnak, hogy mindenkit kritikával illessek, másrészt , ha hangot is adok a meglátásaimnak, nem az a célom, hogy porig romboljak vele bárkit is. Puzsér viszont nyomul mint a buldózer, ezért én inkább elkapcsolok.
Hogy valami jót is mondjak róla: állítólag oda van a gyermekéért, és nagyon jó apa. Így legyen! :)

Lábjegyzet: sokszor merül fel bennem a fórumozás során, hogy mennyit ártunk vagy használunk a kommentjeinkkel egymásnak, magunknak vagy a témáinkban szereplőknek, mert soha nem vagyunk olyan mennyiségű és minőségi információ birtokában, amely alapján felelősséggel nyilatkozhatunk.
Ugyan igaz, hogy a stílus maga az ember, s hogy előbb-utóbb kirajzolódnak a karakterek, megmutatkoznak a személyiségünk egyes elemei, de mindenki sokkal több, összetettebb annál, mint amit láthatóvá tesz magából.
Németh István
A két hatalmas pöcskorong! a puzsér egy kicsit nagyobb, ráadásul hülyébb is! A majka még néha normális is tud lenni!
Málna
@human: 23:43 Komolyan azért gerinctelen Majka, mert végzi a dolgát? Az ilyen kommenteknél mindig abban reménykedem, hogy csak hülyéskedtek...
szaboria1
Mayka zömében a fiatalok szórakoztatására való. De Puzsér már néha orvosi eset.
surdilloFUJT
@Nyírfa: viszont érdekes módon a hit gyülekezet szektavezére németh sándornak nagyon kell az ATV-be,az aljas vonával együtt,osztani az észt,pont azt amiből nekik NAGYON KEVÉS JUTOTT!!!
kissé felnőttem
hát egy bányarém ha mondja akkor bizonyos, de csak a veréb mondja hogy te nagyfejű
vitriol
Ez a bagoly és a veréb tipikus esete, egyébként
@kormanyos63: Egyetértek puzsér jellemzésével...
Nyírfa
@surdilloFUJT: tegnap, 22.49

Ha hiteles akarna lenni, akkor úgy kerülné el az ATV-t, mint a leprát. Erős hasonlat, tudom, de ez a véleményem a csatorna pozíciójáról.
Németh István
puzsér > proletár, pszichiátriai, piszkos pofájú, pufajkás-csökevény, patkány, penész, prezentáció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.