Szerinte még mindig jár neki a védelem.

A két éve a királyi családnak hátat fordító hatodik számú trónörökös a Daily Mail szerint azt nehezményezi, hogy hazalátogatásai során nem kapja meg ugyanazt a rendőri védelmet, amelyet a família többi tagjának biztosítanak hivatalból. Az ügyvédjei szerint Sussex hercegének azonban járna a rendőri támogatás és amennyiben ezt Harry nem kapta meg, akkor bíróság elé citálják a brit kormányt.

Harry herceg a születésével örököse lett egy biztonsági kockázatnak. Ő a hatodik számú trónörökös, kétszer volt bevetésen Afganisztánban és az utóbbi években jól dokumentáltan kapott életellenes fenyegetéseket neonáciktól és egyéb szélsőségesektől

– érveltek az ügyvédek.

Hozzátették:

azzal, hogy Harry herceg két éve visszalépett a királyi család hivatalos feladataitól, lemondott a titulusairól és apanázst sem kap, a királyi családban betöltött szerepének ugyanolyan nagy a jelentősége, így jár neki, feleségének, Meghan Markle-nek és a két gyermeküknek is a védelem.

Forrás: Blikk

Címlapkép: Instagram 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ami jár, az jár..az uszító felesége ott liheg nyakán...ez a zavarodott meg beveszi azt a sok sületlenséget, amit az amerikai nő mond.
A nép meg csak néz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.