15 évesen robbant be az X-Faktorral.

A Blikk cikke szerint ma ünnepli születésnapját Tóth Andi énekesnő, aki 23 éves lett, és a hazai művészvilág egyik legtehetségesebb, ám elég megosztó személyisége a szókimondásával. 23 éves lett Tóth Andi

Fotó: YouTube/TV2

A lap a jeles alkalomból több fotót is összeszedett a dögös énekesnőről, aki 15 évesen tűnt föl az X-Faktor 5. évadában, onnantól kezdve pedig nem volt megállás.

Számtalan klip, több sztárműsor (a legutóbbit, a Dancing With The Stars-t meg is nyerte), két tévésorozatban szereplés – zanzásítva ezeket lehetne a nevéhez fűzni – illetve több szópárbaja is volt a nagy nyilvánosság előtt más celebekkel, vagy épp a kommentelői egy részével.

Forrás: blikk.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Iratok szerint 23, genitália szerint 70. A használat mennyisége szerint...
Málna
@namihami: A mami meg fordítva. Legalábbis ha csak rajtad múlt...:-)
namihami
@Málna: Ezek szerint te álltál mindig ott a sarokban és tartottad a gyertyát! Azért tűnsz olyan ismerősnek. Eddig azt hittem, hogy egy afrikai démonszobor, de most sokat segítettél.
Egyébiránt (csak hogy okulj), van egy nagyon régi és bölcs mondás: Csak a hülye ember dicsekszik a f@szával! (mellékesem, de ez a puncira is igaz---talán még hatványozottabban is)
Málna
@namihami: Nem kellett ott állnom. Elárulod magad anélkül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.