Csuti és Kulcsár Edina néhány napja jelentette be, hogy nem sikerült helyrehozniuk a kapcsolatukat, ezért elválnak egymástól. Csutiban a barátja, Kucsera Gábor tartja a lelket.

Hoppá! Ő vigasztalja Csutit a Széchenyi fürdőben, miután válik Kulcsár Edinától

Fotó: RTL Klub

A Blikk írta meg, hogy Szabó András Csutiban Kucsera Gábor tartja a lelket, miután a feleségével, Kulcsár Edinával a múlt héten pénteken bejelentették, hogy vége a házasságuknak.

A srácok a Széchenyi fürdőbe látogattak el. 

"Jujjjj de rég voltam itt, talán akkor utoljára, amikor Will Smith erre járt! Kösz a programot bari, jó volt beszélgetni egy kicsit!”

– írta Csuti az Instagramon.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: RTL Klub

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Egyáltalán nem sajnálom őket!! Miért kell ország-világ előtt kiteregetni a magánéletüket, mégha celebek is??
Egyébként k.edina már elmondta, hogy több hónapja külön élnek és már új párja van!! Akkor???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Ez egy annyira fontos közéleti esemény, hogy menten megyek és seggbe rúgom a harapós lovat! De inkább leváltom a gyurcsányt a dk. éléről! Hát a kari-geri-közönséges-hülye geci legyen a főnök!
Akkor az edusék sem fognak elválni a csuti is megbékél!
namihami
@Németh István: Igazad van. És, amikor már sikeresen elzavartad a Gyurcsányt (és a többieket is), akkor jöhet a fideszes elit. Akkor johet a Széchenyi, élén a Szájer, a Melegmálé és aztán jöhetnek a ""borkaik és hasonlók"".
A Fideszre egyébként is inkább az a ""meleg áramlat"" a jellemzőbb, némi pedofik áthallással. Így, választás előtt maradjon a ""narancsmagyar-vonulat"". Nem kell a fideszes szavazókat megzavarni.
Németh István
@namihami: @namihami: Az a helyzet, ugyebár amíg a buzik legyen nő, férfi nem zavarják a közéletet, mi több a maguk önös dolgaival a polgárokat - magyarán; nem is zaklatják, irritálják őket, hanem ember módjára teszik a dolgukat és szolgálják a KÖZ érdekeit, hasznos tagjai lehetnek a társadalomnak - addig nincs gond! Ez a helyzet a Szájerral is> hasznos tagja volt a nemzetnek; az emberi aljasság a politikusoknak mondott személyek szemétkedése, a másiknak furkálása, hatalom-vadász mentalitás kezdte ki! A celebség megent egy másik dolog és @ágimami: -nak igaza van! Mi a fenének kell kiteregetni a maguk életvitelét, mi több miért kényszerít rá a média, hogy ilyen és hasonló linkekkel foglalkozzon bárki is!!
Emmersson71
@Németh István: Miközben próbálsz homofób lenni, hogy megfelelj a vezérednek, közben buzisimogató lettél..és észre sem veszed :D Valami nálad is lehet..tolj egy coming outot :P
simmering73
Kár volt ekkora cirkuszt leverni. Ezek a tesztoszterontól túlfűtött bikák hamar megkapták a megérdemelt lukukat. Gátra fel legények,
Rockxy
a hoppá vigasztalja a csutit
és a felcsutit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.