Először szólalt meg Hopp Csilla, aki két és fél évvel a kisfia, Dávidka tragikus halála után tudta meg, hogy az ügyészség nem emelt vádat vele szemben a baleset miatt.

Először szólalt meg L.L. Junior exe kisfia halálos balesete óta

Fotó: TV2

"Egyrészt megkönnyebbültem, könnyebb a lelkem, mert lezárult egy nehéz fejezet az életemben. Mégsem felhőtlen az öröm és boldogság, mert a barátnőm ellen indokolatlanul vádat emeltek, és úgy néz ki, bíróság elé kell állnia"

– mondta a Blikknek Csilla. 

L.L. Junior volt kedvese, Csilla 2019 augusztusában két gyermekével s barátaikkal voltak, amikor Dávidka a piros jelzés ellenére kiszaladt az útra, ahol elütötte egy autó. A nyomozás közel két évig tartott, az édesanyát gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az ügyben, majd vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészségnek, ahol azonban az a döntés született, hogy Csilla nem hibás a tragikus baleset miatt, a barátnője, Carmen viszont igen.

Csillát nagyon megviselte, hogy a barátnője ilyen helyzetbe került, ráadásul Carmen várandós, már a nyolcadik hónapban jár, veszélyeztetett terhes. A hírtől mindketten nagyon kiakadtak, és bár nagy valószínűséggel még jó pár hónapig nem tárgyalják az ügyet, a vádlottnak minden erejével azon kell lennie, hogy születendő gyermeke érdekében megőrizze a nyugalmát és az egészségét.

"Megértem Csilla szavait. Továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy az eljárás már a nyomozati szakban meg kellett volna szüntetni, mivel sem az ügyfelem, sem a barátnője nem felelősek a bekövetkezett balesetért"

– mondta a lapnak Hopp Csilla ügyvédje. 

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.