Puzsér erről a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában beszélt arról, hogy Kulcsár új párjának van teljesítménye, Kulcsár Edina és Csuti viszont nem tesznek mást, mint „oxigént szén-dioxiddá alakítanak”. 

Puzsér kőkeményen kiosztotta Kulcsár Edináékat – ezt nem teszik zsebre
Kép: YouTube

Puzsér nem érti: hogy történhetett meg, hogy Kulcsárék pénteken azzal szakítottak, hogy a történetben nincs harmadik fél, majd hétfőre Edinára „rátalált a szerelem”?

Ha valakinek nincs viszonya a saját kudarcához, annak a boldogságához való viszonya is álságos

– tette hozzá a kritikus. Az, hogy múlt hét pénteken szakítottam „nem harmadik fél miatt”, majd hétfőn rám talált a szerelem, beárazza az insta-drámák hitelességét – mondta Puzsér az Önkényes mérvadóban.

Kulcsár Edina bejelentéséről, amely szerint összejött GwM-mel, polgári nevén Varga Márkkal, Puzsér azt mondta:

Ez egy érett, felnőtt nő? Ez egy 31 éves, két gyermekes nő egy 12 éves gyerek pszichéjével.

Csuti reakcióját, amely szerint „amit most mondanék, inkább nem teszem”, Horváth Oszkár passzív-agresszív viselkedésnek minősítette a műsorban. Puzsér Róbert szerint a felek nem egymással kommunikálnak, hanem tartalmat, sajnálatra épülő lájkokat gyártanak az érzelmeikből.

Kulcsárnak azon kérésére, hogy a sajtó tartsa tiszteletben, hogy nem akar nyilatkozni, Puzsér úgy reagált:

Mit tartsunk tiszteletben?! Az egész életüket kiteregették!

Varga Márk gondozásában már készül Kulcsár Edina új száma, amit Puzsér Róbert az egész ügy egyetlen örvendetes fejleményének nevezett, hiszen

Kulcsár Edina végre életében először majd csinál valamit azon kívül, hogy látszik.

Forrás: atv
Címlapkép: YouTube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Az is nagyon "tetszett",hogy Kulcsárék kijelentették egy évig harcoltak a házasságuk rendbehozataláért. Mi lett volna Edinával ha nem harcol?
Németh István
A puzsért valóban el kéne kalapálnia a Majkának! Ez egy rongy tróger, miért és hogyan mer véleményt mondani mások életviteléről akkor amikor csak és kizárólag annyit tud minta mit a médiából kiszedett, Ha meg többet, mert közeli kapcsolatban volt velük akkor meg azért moslék aljas here - különben is hülyének néz ki! - nézz csak rá akármelyik képére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.