Rúzsa Magdi már hetek óta a kórházban van, hiszen a hármasikrekkel várandós énekesnőnek nagyon oda kell figyelnie magára. Elárulta, hogyan viseli a terhességet, illetve azt is, mivel tölti magányos napjait a kórházi falak között.

Rúzsa Magdi hónapok óta alig tud aludni: ezzel tölti napjait a kórházban

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Rúzsa Magdi, aki hármasikreket hord a szíve alatt, már bevonult a kórházba, hogy biztosan minden rendben legyen a kicsikkel. Most elárulta, hogyan telnek számára a napok.

– A kórházi csapat nagyon jó, hálás vagyok az odafigyelésért. Dr. Vermes Gábor és a tejes orvosi gárda, aki figyel minket, nagyon alapos, szóval jó kezekben vagyunk. Szorítsatok

– mondta a Hot! magazinnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a falak között a legjobb társai jelenleg a zene és az irodalom. Megsúgta azt is, hogy a dalok általában az álmatlan éjszakákon születnek.

– Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek

- nyilatkozta az énekesnő.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Hogy akarunk mi is ikreket, de eddig mind a három alkalommal egy gyerek jött "csak" :D
orsos vendel
Buza Magdi !! Menj haza Szerbiaba, ott jol fogsz aludni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.