Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti nemrég jelentették be, hogy elválnak útjaik. A hír bár sokakat megdöbbentett, az igazi meglepetés pár napja érkezett, Edina közölte, hogy máris rátalált a szerelem Varga Márk zenész személyében és azt is megosztotta követőivel, hogyan ismerték meg egymást. Kulcsár Edina elhagyott férje, Csuti őszintén vallott futás közben Palik Lászlónak.

Szívszaggató őszinteséggel vallott Csuti a szakításról Palik Lászlónak: "Elképesztően fáj"
Fotó: Youtube

Egy jó futás reggel, 2 fokban, @laszlo.palik -kal a Margit-szigeten ? Simán, egy kicsit kikapcsolt az agyam, -mondjuk lehet azért, mert megfagyott a hidegben-, mozogtunk egy jót, és a rettentő hideg ellenére, nagyon szerettem! Jaaaa és mennyien járnak futni reggelente, jó volt nézni, hogy mennyien sportolnak, még a végén ideszokok!

- írta korábban Csuti közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabó András Csuti (@csut.i) által megosztott bejegyzés

Nem is nagyon tudtam erről beszélni senkivel, ugyanis védeni szerettem volna, szeretném a volt feleségemet

- mondta Paliknak.

Palik nyíltan megkérdezte, hogy fáj-e neki a szakítás.

Elképesztően

- válaszolt őszintén Csuti.

Szó esett futásról, edzésről is, Csuti azt is elmondta, hogy próbálja a szabadidejét edzéssel, olvasással tölteni. 

Érdekes dolog ez, hogy az ember hamarosan 38 évesen útkeresésben van, miközben meg olyan fantasztikus dolgokat éltem már meg, hogy az elképesztő

Csuti hosszabban beszélt arról is Paliknak, hogy néz ki most egy napja.

Mióta tart ez?

- tette fel a kérdést Palik a különválás kapcsán.

Kimondva-kimondatlanul az ünnepi időszak volt, ahol ez a fajta döntés megszületett. 

Azt is elmondta, hogy a gyerekek ebből semmit nem éreznek, mindketten próbálnak maximálisan odafigyelni arra az időre, amit velük töltenek.

Nem mindig egyszerű, hiszen vannak az emberben sérelmek. Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni és olyanok is történtek, amin már nem lehet. 

Hozzátette:

Elképesztően fáj. Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van szó, biztos, hogy vannak ennél sokkal fájóbb dolgok egy ember életében. Nyilván mindenki abból inspirálódik amivel ő találkozott, tapasztalt. 

Csuti azt is elmondta, hogy büszke arra, hogy ebből felállt, hiszen nem volt még ebben tapasztalata. Elmondása szerint az is rontott a helyzeten, hogy nem tudott erről beszélni senkivel, mert védeni szerette volna Edinát és a családját, ezért saját magában tette fel a kérdéseket. Kiderült, hogy még Edinával sem beszélték át az elmúlt időszakot. 

További részletek itt tekinthető meg:


Forrás: Youtube
Címlapkép: Youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.