TUDOD ZSÓTI TE JOBBAN TENNÉD HA KUSSOLNÁL: DE NAGYON!!! =)) Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti. A trauma: Bangóné Borbély Ildikó távozása a szocialista pártból. A poszt: e sorok írójának összeomlása a hír hallatán. Ez egy igazi poszttraumás sokk. Micsoda űrt hagy maga után, Ildikó!

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Bangóné lett a Kósa Lala párja ? Szomorú, de Lalának igaza lett, mégis csak ő a nélkülözhetetlenebb !
RonaGyuri
Zsóti most aztán igazán kussolhattál volna,

sok más témában sem igazán lenne okod háborogni, de most és itt különösen nem.

„Ő mint a legtisztább, a leggondosabban készített párlat, mint kvintesszencia, úgy jelenítette meg a lumpenprolit a maga teljes valójában, pőrén, sallangok és hazugságok, felesleges cifraságok nélkül.” – írja az 5számú a Párt központi napilapjában a „Hiányozni fog…” című irkodmányában.
Nos a dolog úgy áll, hogy itt vagy te magad, hogy tiszta lennél azt erősen kétséges, hogy esetedben a gondos készítés egyenesen kizárt, hogy miképpen – „a maga teljes valójában, pőrén, sallangok és hazugságok, felesleges cifraságok nélkül”-ene – valósítod meg a fityesznyikek „kvintesszencia”-ját nem tudom.
De az rény kérdése, nem csak buta és műveletlen, de arrogáns suttyó vagy, de még lusta is. Talán a legjellemzőbb példa, mikor a viktoriánus Robinson-ról értekeztél, majd mikor többen szóltunk, hogy hülye vagy nem Dickens, hanem a 100-assal régebbi Defoe a szerző, a nevet átírtad, de a „viktoriánus” jelzőt nem!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.