Folytatódik a nyilvános, közösségi médiás szájkarate, sőt: most lehet, hogy újabb szintre emelik a vitát.

Durvul a G.w.M-Alekosz vita: pénteken 8-kor találkozhatnakFotó: Nagy Alekosz/Facebook

A feszültség a rapper, G.w.M és a korábbi való világos Alekosz között akkor indult el, amikor a realitysztár csúnyán beszólt Kulcsár Edinának. A keresetlen szavakra G.w.M reagált, megvédte Edinát, akivel nemrég jelentették be, hogy együtt vannak. Instagram sztoriban a következőket írta:

Nem hiába tart itt az életed, Alekosz, a saját magad csapdája vagy, ember... Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield-formával, asszony, barátnő nélkül. Szomorú, hogy ehhez kell hozzászólnod, hogy bármilyen formában is, de felmerüljön a neved. Írj rám és meghívlak kajálni, ahova csak akarod, még segítek is becsajozni neked, drágám! U.i.: Súlyok helyett, ha van benned fölösleges energia, akkor vezesd le a jobb kezeden, hasznosabb lesz, mint lejárni fotózni magad egy terembe.

A válaszra nem is kellett sokáig várni. Alekosz máris megfogalmazta gondolatait egy újabb nyilvános posztban.

Noha, én inkább Melanie kirántotthúsát kóstoltam volna meg, de legnagyobb meglepetésemre annak ura, GwM tett kecsegtető és jövedelmező ajánlatot. A vacsorameghívást jobb híján elfogadom, a segítő szándékainak köszönettel helyt adok, és ha már a helyszín megválasztásának örömteli lehetőségét rámruházta, akkor helyszínül a Gundel éttermet választom. Péntek 20.00. neked is megfelel? 

– írja a Való Világ-sztár.

Fotó: Nagy Alekosz/Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ezzel az alekosszal akar vitázni egy repper?...hát már itt tartunk? Oszt milyen vita is lesz az? alekosz ebből mennyit keres? mert a munkát kerüli, csak ahol ülni lehet, az a jó.
DR PRÉDlKÁTOR
@jesz: de legalább nem nyúl le egy kétgyerekes férjes nőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.