Nem elég, hogy pár éve rákkal diagnosztizálták és az kiújult nála, most a koronavírussal kell három oltás után küzdenie a Katona József Színház színéséznek.

A Blikk cikke szerint a 77 éves Ujlaki Dénes Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész három oltás után kapta el a koronavírust, jelenleg otthon igyekszik gyógyulni.

Koronavírussal küzd Ujlaki Dénes

Ujlaki Dénes Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázis egyik stúdiójában 2019. augusztus 28-án. Fotó, címlapkép: MTVA Fotó/Zih Zsolt

A színész a lapnak elmondta, jól van, bár ez relatív, mert 

most például lázasan fekszem itthon, és úgy érzem, mintha a bordáimat egy fogóval összeroppantották volna, a tüdőm pedig folyamatosan jelzi, hogy olyan terhelést kap, mintha épp maratont futnék. Egyszerűbben fogalmazva, covidos vagyok, elkaptam ezt az átkozott vírust a harmadik oltás után is. Egyébként megvan a véleményem a hazai járványkezelésről, erről a húzd meg, ereszd meg szisztémáról, már ha ezt annak lehet nevezni. Információt nem közölnek, bizonytalanságban tartják az embereket, ugyanakkor telt házas sportrendezvényeket tartanak, és csodálkoznak, hogy egyre több és több a fertőzött.

A cikk szerint Ujlaki Dénesnél 2015-ben rákot diagnosztizáltak, és bár úgy tűnt, hogy túlesett a súlyos betegségen, az két év múlva kiújult. Erre vonatkozóan most azt nyilatkozta, hogy jelenleg tünetmentes, viszonylag nyugodtabb, egészségesebb időszakát éli. 

A Blikk cikkében az is olvasható, családja törődik a színésszel, korábbi kapcsolatából született lányával és fiával remek a kapcsolata, lányának két unokája van. Valamint ott van a 13 éves kisfia is, aki hatodik feleségétől született, akit Ujlaki 63 éves korában ismert meg, a nő 37 évvel fiatalabb nála, de a színész szerint élete szerelme.

Kevés ilyen tiszta embert ismerek, mint a gyönyörű, fia­tal feleségem. Mindenben támogat, mindenben mögöttem áll. S nemcsak a szerelmet, a szeretetet, a harmó­niát köszönhetem neki, hanem Gáspárt, a tündéri fiamat, aki immár tizenhárom éves. A párom egyébként az egészségügyben dolgozik, így duplán vigyázhat rám

- mondta el a lapnak Ujlaki Dénes, aki a Katona József Színház oszlopos tagja annak 1982-es alapítása óta. 

Büszkeség ehhez a színházhoz tartozni, még akkor is, ha manapság a Katona egyesek szemében már-már szitokszó. Nem politizálok, nemesi származásom okán nemzeti liberálisnak tartom magam, de az több, mint elkeserítő számomra, hogy az ország egyik legjobb teátrumából közel húsz éve senki nem kapott semmilyen díjat. Olyan világot élünk, hogy nem a tudás, a teljesítmény a legfontosabb. Idén különben még nem voltam színpadon, mert sorra maradnak el az előadásaink. Várom a találkozást a közönséggel és a Balatonnal, mert van egy házam Kővágóörsön, és ott érzem magam a legjobban. Volt, hogy egy évig ott éltem folyamatosan. Olykor találkozunk a Kékkúton otthonra lelt Cserhalmi Gyurival, előkerül a zamatos olaszrizling, a pecatörténetek sokasága és az élet maga

- mondta el a lapnak Ujlaki Dénes.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Emberi sorok, jól esett olvasni őket. Jobbulást, gyógyulást és még sok előadást kívánok!
namihami
Tudom, hogy gonosz vagyok, de
Egy 77 éves ""férfi"" egy 40 éves nő mellett nem ""maratont"" fut, hanem 100 méteres sprintet. Nyugodtan állíthatjuk, hogy egy 40 éves nő (általában) a legjobb ""nőiség"" korban van. És azt egy 77 éves ""férfi""?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.