A Belehalok című dala 70 milliós megtekintést ért el a YouTube-on 10 év alatt.

A Blikk cikke szerint nagy sikert jelentett be Majka a közösségi oldalán, a Belehalok című slágere elérte a 70 milliós megtekintést.

Nagy sikert jelentett be Majka

Fotó: YouTube/TV2

A Majka, Curtis és BLR együttműködésében létrejött dalt 2012 márciusában töltötték fel a YouTube-ra, az azóta eltelt 10 év alatt 70 milliós megtekintést értek el vele.

Sokak örömére, és sokak bánatára, 70milliós lett a Belehalok

- írta Majka a közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

A közösségi oldalon sorjáztak a gratulációk, a lap négyet emelt ki ezek közül:

- Pont tegnap hallgattam meg. És nekem is pont azon akadt meg a szemem, hogy már 70 millió felett van a nézettsége. Nem igazán akad másik olyan előadó az országban akinek a közelében is lenne egy számának a megtekintése mint ennek 

- Gratulálok! Az egyik legjobb számotok – írta egy másik kommentelő

- Gratulálok, én is nagyon szeretem , pedig már a 70-et taposom! – szólt hozzá még egy rajongó.

- Gratulálok! Egyik családi kedvenc, 7-64 éves korig.

Forrás: blikk.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
@Horizont: Öreg néni létedre ilyen izé tetszik neked??? Csalódtam benned...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@division: Persze, jó ez a világzene kategóriába sorolható folk metal, de ízlés dolga, hogy kihez milyen stílus áll közelebb. Nekem tetszik ez is (a hörgést kivéve) és még más irányzatok is.
division
@Horizont: Igazad van, elég lett volna annyit írnom, hogy "számomra" az, attól másnak még tetszhet, de hogy értéktelen, abban biztos vagyok. Nézd meg a Deep Purple 1968 - as albumát, még mindig vannak akik nyaggatnak, hogy adjam el nekik a dedikált bakelit korongomat, akad aki adna érte százezret is...:-)) Vajon lesz olyan Majka album ami ennyit fog érni bárkinek több mint 50 év múlva?
division
@terlasz: Nekem meg a hörgés pont egy telitalálat, amit a refrén koronáz meg.
division
@Baker: Ezekből a Napoleon Bld. nekem is tetszik, meg Ákos néhány száma is, de nálam a polcon kb. 5000 metal CD áll, és vagy 1000 bakelit. 16 éves korom óta nálam a kemény rock jelenti az igazi zenét, persze az olyan nagyágyúk mellett mint a Pink Floyd, Uriah Heep, Jethro Tull, stb. Számomra a rap, hip-hop, techno, stb. továbbra csak értéktelen szemetek, ez van.
division
@Horizont: Ezek az "egy sikeres dalt megírók" számomra soha nem jelentették és nem is fogják jelenteni az értékes, igazi zenét. Persze mindenki azt hallgat, amit akar, vagy amit szeret, de nem tudom rámondani az ilyenekre hogy jó, még ha ezt magukra is veszik akik minden nap ezt hallgatják. Ennyi erővel azokat is megsértem, akik a Való Világ meg a Mónika Show rajongói voltak, pedig azok a műsorok sem voltak semmik... Két legkisebb gyerekem egy rövid ideig a Follow The Flow - val idegesítettek, de maguktól is rájöttek szerencsére már, mi is a "jó" zene:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.