Folytatódik a rejtélyes körülmények között elhunyt  VV Fanni tárgyalása.

A Blikk. hu újságírója szerint a bírónő ismertette a 2017. november 20-án nyomtalanul eltűnt egykori valóságshow szereplő édesapjának, Novozánszki Sándornak a rendőrségen tett vallomását. Fanni holtteste azóta sem került elő. Megölésével egy dunaújvárosi férfit, B. Lászlót vádolja az ügyészség.

VV Fanni ügye: felismerte a vádlott nagypapája azt a véres kötelet, ami összefüggésbe hozható a meggyilkolásával
Kép: RTL

A középkorú férfi elmondta:

egy lakatos segítségével mentek be Fanni bérelt lakásába, miután napok óta a feleségével együtt nem tudtak a lányukkal beszélni.

Az ingatlanban ott voltak Fanni imádott kutyái, akik furcsa módon nem voltak igazán éhesek, pedig elvileg jó ideje nem kaptak enni. A lány megölésével vádolt B. László szerint ez arra utalhat, hogy miután ő és Fanni elhagyták a lakást valaki járt ott.

Az édesapa vallomása után a vádlott nagypapájának vallomását ismertette a bírónő. Az idős férfi jámbor, jóravaló embernek írta le unokáját, akinél soha nem tapasztalt agressziót. A nagypapa felismerte azt a kötelet, amelyen a rendőrök megtalálták Fanni vérét, elmondása szerint az a vádlott családjáé volt.

B. László egyik ismerőse és korábbi üzlettársa vallomásából kiderült: B. László egymillió forintot kért kölcsön tőle Fanni eltűnésének napján. A férfi nem adott, mert állítása szerint megbízhatatlan, nagyotmondó embernek ismerte meg B. Lászlót. Azt azonban, ahogy a nagypapa, ő is leszögezte: agresszív viselkedést soha nem tapasztalt a vádlottnál.

A kötélről készült fotó a Blikk.hu cikkében látható.

Forrás: Blikk.hu  
Címlapkép: RTL

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
haladunk...már kötél is képbe került...az elhunyt áldozat tisztelete mellett a bírót nem irigylem...nehéz hónapokat él meg...és még hol van a fény az alagút bégén?
namihami
Ez már hosszabb, mint a Barátok között. Vontatottabb és rosszabb is. Pedig az nagy szó.
Nem követem a sztorit, ezért megkérdezném: Tessék mondani, van már holttest? Mert, ugye, annak azért egy ilyen ügyben mégiscsak illene lenni.
C_3PO
A vádlott nagypapája... talált egy kötelet. Ha valakit felaksztanak, a kötél mitől lesz véres???
Csizmás Kond
...szerintem csak húzzák az időt jó pénzért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.