Nyomorult jövő elé néznek azok a nők, akik fiatalkorukban csak élvezték a szexet, és nem gondoltak a gyerekszülésre, pont, mint a Szex és New York szereplői – figyelmeztettek az előadók a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Milyen értékek mentén neveljük gyermekeinket? című konferenciáján. A migránsok és Soros után itt az új ellenség: a női szexualitás.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"az új ellenség: a női szexualitás."

Mondják ezt akkor, amikor a qrmányszóvívő is azt hirdeti, hoogy "b@szni fogok"?...
Rizikó
Egyszerű a matek. Nem szülnek, szingliskednek, negyven évesen meg kétségbe esnek. Persze az ellenzéki megmondók próbàlják negatív színben feltüntetni az alap igazságot kimondókat!
Nem libsi önkiteljesedni kell, hanem normális életet élni. Neveljük erre a gyerekeinket!
RonaGyuri
Na kérem ez tényleg a legdurvább inszinuáció

hvg.hu: „Most épp a felszabadult női libidó az ország legnagyobb ellensége”

Na jó maga a cikk, az egyes állítások, na meg maga a banzáj, amiről beszámol – szerintem a bornírt baromság kategóriája – valójában tényleg igencsak elkötelezett nyomulásra utal, még bakkor is, ha számomra nem érthető mi köze a hazai csajok libidójának Carrie szexuális életéhez.
Meg kell jegyezzem, hogy – talán véletlenül- beleszorult egy nagy igazság is: Heather Mac Donald, a Manhattan Institute for Policy Research munkatársa szerint meggondolatlanul mennek bele az egyéjszakás kalandokba (más filmek nagyon mást sugalmaznak), aztán amikor megbánják (illetve nem jön be a tervük), nemi erőszakot kiáltanak!
No de a lényegre a cikk vége VÉRLÁZÍTÓ, egy durva, meggondolatlan és indokoltalan inszinuáció!
Azzal tár, hogy: „akadnak-e egyáltalán olyan sorozatok, amelyek a megfelelő értékeket képviselik. …Talán a Peppa Pig, mert ott még van anya, apa, gyerekek, és minden normálisnak tűnik.”!
Nos az ilyetén kifigurázása a gyermekfilmnek vagy nem ismeret, vagy komoly értéjrendi problémák jele. Nem is beszélve arról, hogy – sajnos a magyar ferdítés ebben nem követi az eredetit – igencsak tanúlságos a nyelvezete!! =))
Qqberci
"az új ellenség: a női szexualitás."

Mondják ezt akkor, amikor a qrmányszóvívő is azt hirdeti, hoogy "b@szni fogok"?...
Rizikó
Na láthatóan a szifiliszes agyú libsik megint terelnek és a fajtajelleges szómágiához folyamodnak.
Nyírfa
A mai eszemmel egyáltalán nem mennék férjhez, elég, ha szeretek, és szeretnek, ugyanis a gyermekvállalás alapja nem más mint az érett gondolkodás és a kölcsönös vonzódás. Hogy ez mikor következik be, az egyéntől függ. A szexusunkról pedig , jó lenne, ha leszállnának végre, nemcsak azért, mert ez a XXI. század, hanem azért , mert sem a frigid hölgyek, sem a vaskalapos urak nem érik el azt a szellemi/érzelmi szintet, az érzésnek, az empátiának azt a státuszát, amelyben megéltségük lehetne. Számukra javaslom az időutazást, és azt a kort, amelyben még a föld a földhöz, rang a ranghoz elv szerint adták vették a lányokat, s míg a szegény, tapasztalat nélküli szüzek csak várták a nagy érzést, ami a legritkább esetben köszöntött rájuk, ellenben szülhették rakásra a gyerekeket, addig férjemuramék a kaszinóban és a bordélyban múlatták az időt.
Persze, nem általánosíthatunk, régebbi korokban is éltek felvilágosult férfiak és emancipált nők, nélkülük ma nem tartanánk ott, ahol a kritikus többség, igen.
Nessy
Tapintatosan közlöm, hogy az elmúlt századokban sem igazán tartották be ezeket a szamárságokat! Erényövet nm akarnak ránk rakni?? Azért érdeklődöm, ha a nők holnaptól átmennének ebbe a szúzies formába, mit csinálnának addig a hapsik?? Ja, van egy "mesterség, ami az emberiséggel egyidős"! De ahhoz is nők kellenek. Frigid nő az új ideál?? Biztos akad még régi tace pao: Asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség! ( Ratkó Anna)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.