Három oltás után kapta el a koronavírust, reméli, hogy emiatt gyorsan rendbe fog jönni.

A Facebook-oldalán közölte Alföldi Róbert színész és rendező, hogy nem úszta meg ő sem a koronavírust, emiatt viszont több előadását halasztani kell – olvasható a hvg.hu cikkében.

Elkapta a koronavírust Alföldi Róbert, több előadását is halasztani kell

Alföldi Róbert rendező a budapesti Radnóti Színház új alternatív játszóhelye, a Kazinczy utca 21. szám alatti épület második emeletén kialakított Radnóti Tesla Labor bejárásán tartott sajtótájékoztatón 2019. október 30-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Balogh Zoltán 

Mint a bejegyzésében olvasható, nincs semmi komoly baja, berekedt és folyik az orra. 

A pozitív covid-eredménye miatt két futó előadást – Network és My Fair Lady –, valamint egy pódiumbeszélgetését kell elhalasztani.

Bejegyzésében Alföldi Róbert még hozzátette, igyekszik minél hamarabb rendbe jönni – a három oltása miatt biztos benne, hogy ez gyorsan meg is fog történni –, és arra kért mindenkit, hogy oltassa be magát.

Forrás: hvg.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Mondtam Én, hogy nem éri meg oltatni... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Levendula: Latom fogalmad sincs mire valo az oltas. Az oltas attol nem ved meg, hogy elkapd a virust. A kovetkezmenyeit enyhíti.
division
@Pálinkás Pál: Itt a te híres Nobel-díjas virológusod megnyilvánulása, aki azóta már alulról szagolja az ibolyát:
"A világjárvány kitörése után nem sokkal, 2020 áprilisában azt állította a CNews francia hírcsatornának, hogy a koronavírus nem a természetből származik, hanem egy manipulált kórokozó. Azt is állítja, hogy az AIDS elleni védőoltás genetikai anyagát adták a koronavírushoz, azaz HIV-szekvenciákat találtak a koronavírusban. Más szakértők ezzel szemben határozottan cáfolják, hogy a HIV-nek köze van a koronavírushoz."
Tudod, a Nobel díj meg még sok egyéb díj nem mindig jelenti azt, hogy valaki mennyire okos. Van sok diplomás ember a mai napig is, akiknek még egy kalapácsot sem adnák a kezükbe... Mondjuk nyilván neked ő és a hozzá hasonló emberek a példaképeid, mert azt mondják amit hallani akarsz, te meg ugye nem értesz az egészhez, és ez láthatóan frusztrál:-))
Pálinkás Pál
@division: hát...talán kicsit jobban ért az AIDS-hez,meg a kórokozókhoz,mint te és a rokonod...
division
@Pálinkás Pál: Ebben ne legyél biztos (mármint rokonaim esetében), sógornőm most van kint Amerikában egy konferencián, ahol többek között ő tart előadást. Nálam meg főként nálad ellenben ezerszer biztos jobban értett hozzá a nevezett úriember. A gond nem is a tudásával volt, hanem hogy átment már az elején konteóba sajnos.
Pálinkás Pál
@division: ja...emlékszem,szerintetek konteó volt a kötelező oltás..konteó volt hogy korlátozzák az oltatlanokat-...azt az élet igazolta hogy nem volt konteó...szimplán vergődtök már...nem tudtok jól kijönni a sok hazugságból...eljátszotta az orvostársadalom jó része is a hitelét, a koszos cigány miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.