Anya és lánya közösen muriznak egy fényképen.

A Blikk cikke szerint habár nem volt mindig olyan a kapcsolata lányával, Schobert Larával anyjának, Rubint Rékának, mint szerette volna, mostanra már igazi anya-lánya viszonyt ápolnak, melyről Réka legutóbbi bejegyzésbe is árulkodik.

Így fest neonszínű bodyban Rubint Réka és lánya, Schobert Lara – fotó

Fotó: Illusztráció/YouTube/TV2

A fitneszedző Balatonfüreden tartja az alakreform táborát, ahová lánya is elkísérte, ott készült a következő fotó is kettejükről, ahogy neonszínű bodyt viselnek a hozzá tartozó kiegészítőkkel. 

Rubint Réka a következőt írta a fotóhoz:

"Egy elkapott pillanat … amiben benne van minden"

A cikk szerint a hozzászólók is dicsérik a párost és a köztük lévő összhangot, egyikük szerint, mint két tojás, úgy mutatnak egymás mellett.

Forrás: blikk.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@teuton: @KisTehen: A helyzet az irigy moslékok vagytok! @vacsi: persze te is !
teuton
@Németh István: Neked persze mindegy, csak lyuk legyen, igaz? Te persze csak lyukra futsz, de az jo nagy, a pottyantos wc lyuka...
Németh István
@teuton: Még az az egy szerencse, hogy másokról tudtok megalázó véleményeket alkotni, ez minden képen egy csodálatos fejlődést mutat! mert előbb utóbb képesek lesztek magatokról is képet alkotni >> ha másképp nem hát bé kukucskáltok a tükörbe és menten rátok is jön a hányinger!
teuton
@Németh István: Majd ha megtanulsz helyesen MAGYARUL fogalmazni es irni, akkor böfögjel birka! Addig csodaldd magad a tükörben es fogjon el rögtön a hanyinger!
Németh István
@teuton: te undorító görény, milyen jogon sértegeted azt, azokat a személyeket akikre csak felnézhetsz! Ráadásul nőket, akik neked te szemét aljas barom egy fikarcnyit nem ártottak!!! ÉS! kifejezetten hasznára vannak a társadalomnak! Takarodj a búbánatos büdös kurva anyádba!
teuton
@Németh István: Idezlek: "Takarodj a búbánatos büdös kurva anyádba!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.