Harmadszorra csak sikerül műsorra tűzni.

Megvan, mikor lesz látható a TV-ben az Elk*rtuk  

Még idén januárban a TV2 azt ígérte, hogy leadja műsorán az Elk*rtuk című thrillert, aztán elcsúsztatták egy újabb, februári időpontra, de végül akkor sem mutatták be.

Most nagyon úgy néz ki, hogy megvan az időpont: a tévécsatorna március 15-e előestéjén adja majd le a Gyurcsány-filmet.

Jó szórakozást! 

Forrás: SG.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Biztos lesz rá kereslet, mert az egysejtűek ott fognak ülni a képernyők előtt bambán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Különben a filmet most ebben az időben naponta akár többször is kellene vetíteni, programra tűzni mindaddig amíg a moslék baloldal a liberális bibsi moslék náci, kommunista, fasiszta rasszista moslékok ki nem pucolódnak a közéletből!
A parlamentből ki kell tiltani ezeket a burjánzó szarokat! a választások során nem szabad egyetlen egy szavazatot sem leadni tájuk! pusztuljon a férges nemzetellenes hazaáruló banda!
Sámannus
@Németh István: Bocs hogy félre értettél. Én is félre érthetlek téged. Miáltal az általam emlegetett személyek munkahelyei szerint elbsztuk van, nem kicsit, hanem nagyon. Az belbasztuk című film számomra elbaszott munka, pontosan olyan mint egy célt tévesztett lövedék. Annál is inkább mert átbasszák a mai fazonra, és hogy mennyire elbaszottak csak az ukránoknál eltévedt nem gumilövedékek hatásait tanulmányozva. Más következtetések is levonhatók. Ilyen hogy az ország rendjét akkor pontosan ezek a most éleslőszerrel játszó putyin csürhe kezdeményezte.
Jobble nne ha a fiacskádat legalább utólag figyelmeztetnéd, hogy ne bízzon a muszkában.
Nessy
Remélem Révész Mártiriusz csodás gyógyulását is bemutatja a film! Első nap beállított a parlamentbe egy teljes fejkötéssel, mondván, hogy eltalálták, és megsérült. második nap egy kis ragtapasz a feje búbján. Negyedik nap már semmi.
Borsodi
Elkúrtuk film után lesz a Hogyan lettünk milliárdosok lopásból pedig mi kúrtuk csak igazán el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.