A nép szolgája című sorozat első részét március 20-án mutatják be.

Az RTL-en is futni fog a sorozat, amivel Zelenszkij híres lett UkrajnábanFotó: CHARLES PLATIAU / POOL / AFP

Mint ismert, Volodimir Zelenszkij Ukrajnában első körben színészi tehetsége miatt vált ismertté. Először A nép szolgája című ukrán sorozatban láthatták a nézők – ami most, a háború nyomán nagybb nemztközi figyelmet kapott, mint valaha. Az utóbbi két hétben sorra vásárolták meg különböző adók a sugárzási jogait, és így tett most az RTL Klub is.

Országos televíziós premierként az RTL Klubon látható A nép szolgája című ukrán sorozat, melynek főszerepét a háború sújtotta Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja

– közölte a csatorna.

A telex.hu információi szerint a forgalmazó a sorozat sugárzási jogainak értékesítéséből származó becsült jutalékát, 50 ezer eurót jótékony célra, az Ukrán Vöröskereszt támogatására fordítja. A csatorna emellett felajánlott további 30 millió forintot az Ökumenikus Segélyszervezet javára, az ukrán bajbajutottak megsegítésére.

A nép szolgája első két epizódjának tervezett premierje március 20-án lesz az RTL Klubon.

A nép szolgája című, három évadot megélt ukrán vígjátéksorozatot 2015 és 2019 között gyártották. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök politikai pályafutása előtt hazájában népszerű színész, komikus, forgatókönyvíró, filmproducer és rendező volt. Studio Kvartal 95 néven alapított produkciós cége számos filmet, rajzfilmet és televíziós sorozatot gyártott, köztük az Ukrajnában nagy népszerűségnek örvendő A nép szolgáját is. 2018-ban alapított politikai pártja neve is megegyezik legnépszerűbb sorozatának címével.

A nép szolgája egyébként a premiert követően minden nézettségi rekordot megdöntött a sorozatot sugárzó ukrán tévécsatornán, később egy mozifilm is készült belőle, és számos nemzetközi tévés díjat kapott. Anno a sorozat sikerén felbuzdulva jelentette be Volodimir Zelenszkij – ezúttal valódi – indulási szándékát elnökjelöltként a 2019-es ukrán elnökválasztáson, amelyet végül nagy többséggel meg is nyert.

Forrás: telex.hu
Fotó: CHARLES PLATIAU / POOL / AFP

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Ennek az undormány nemzetgyilkos bohócnak kell a reklám, mert az emberi butaságát, a degenerált kapzsiságát takargatni kell! Most ez az aktuális Eu.(német-francia skandináv balti vonal) USA-soros taktika célszerű fegyvere a normális és a kiegyen súlyozott valóban az Eu. Közös-piaci- ság szellemében!? NEM az ellen! >> Mert már közös piac nincs! Van egy politikai uralmi vágy ÉS van egy fizetni nem akaró, de a nyersanyag kincsekre igényt tartó jellemtelen ócska szartömeg csoportosulás! LA!!! és van egy mindennél aljasabb usa-soros-nato > Eu. vezetés általi a NEMZETEKET aljas hazudozással félrevezetni akaró kampány!
LE az ukrán nép bohóc - népíró vezetőivel! Az rtl. menjen németországba a hülye pót-muterkájához szaros segget, nem nunit nyalni! Az rtl. szűnjön meg! Be kell tiltani!
Nyírfa
Ez jó mulatság lesz!
Zs. nagyon édes pofa, az embernek már attól jókedve lesz, hogy rátekint.
De nemcsak jó színész, a háború olyan államfővé érlelte, amilyet minden ország kívánhatna magának.
Emmersson71
Szerintem Volodimir Zelenszkij nevét sem ismerte a magyarok 98%-a, nem hogy azt, mit csinált korábban!
Ma persze szidja Józsi bácsi és Mari néni, közben pedig elfelejtenek rettegni a migráncsoktól, akik megfogják erőszakolni Mari nénit, utána pedig készakarva nem tisztelik Józsi bácsi kultúráját! Ha ezzel végeztek, építenek a községbe 3 mecsetet és reggel kakasszó helyett müezzin hangjára ébrednek. Ráadásként elveszik a gyerekeik közmunkáját is.
Ilyenek ezek..csak most épp nem, mert Volodimir Zelenszkijnek a qrva anyját!
Nyírfa
@Emmersson71: És, ha ez nem lenne elég, megtámadta Oroszországot, csak azért, hogy elsőbbséget élvezzen az uniós tagfelvételnél. Ha nem vigyázunk, holnaptól kötelező lesz az ukrán nyelv oktatása, és Magyarországot Kárpátaljához fogja csatolni.
Védjük meg a szuverenitásunkat, védjük meg a hazánkat, az ezeréves kultúránkat, meg mit is? Nem tudom, Orbánt nem kell, rajta mindig golyóálló van. Mindegy. Védjük meg, slussz passz!
ómió
Talán még a "zongorázását" is mutatják majd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.