Egészen elképesztő irányokat vesz Majoros Péter és Gődény György szócsatája. A Normális Élet Pártjának vezetője korábban még vitázni hívta a rappert, most viszont már küzdősportról beszél.

Gődény György kiakadt: szájkarate után öklözésre hívja ki Majkát

Fotó: Youtube

„Aki gyáva és csak üzengetni mer, azt anyámasszony katonájának hívjuk. Akinek nincs érve, csak a hazug és szavazatféltő ellenzéki média lejárató dumáját tudja ismételgetni, az egy tudatlan bábfigura. Aki olyan embereket bánt és sért meg, akik a politikusokkal szemben elindulnak, és ehhez példamutatóan még pénzt sem kérnek, az már a legalja, Majka... Megértem, ha félsz szemtől szemben, hiszen a hazug ember tisztességes vitára képtelen, de akkor miért nem kussolsz és tűnsz el a balfenéken?”

– ezekkel a mondatokkal indította friss bejegyzését Gődény György, aki az utóbbi napokban vitába keveredett Majoros Péterrel.

Mint az Index írja, a dolog abból indult ki, hogy a Normális Élet Pártja pénteken közlemény adott ki az orosz–ukrán háború kapcsán, amelyben kifejtették, hogy a békét szerintük az ukránok is megsértették az orosz etnikum elleni agresszióval és azt is megjegyezték, szerintük a NATO provokálja Oroszországot.

A közlemény tartalmára reagálva Majoros Péter, aki az elsők között fejezte ki szolidaritását az ukránokkal, nemrég hosszú bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán, cseppet sem kímélve abban Gődény Györgyöt.

Egyebek mellett kijelentette:

Abban az esetben állok szóba veled, ha egy kis táskában elhozol 150 millió forintot. Bizony. Amit tőlünk loptál el. Tőlem is. Sőt az emberektől. Azoktól az emberektől is elloptál 150 millió forintot, akik tátott szájjal követnek téged a neten. Ha elhozod azt a 150 millió forintot, szépen elsétálunk vele oda, ahonnan hoztad, és befizetjük. Visszaadod az embereknek a pénzét, és utána leállok veled vitatkozni. Addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi, akit egyébként én magam nem is értem, hogy engednek a választások közelébe. Úgy, hogy nyilvánvalóan választási csalásban vettél részt. És most megint csinálhatod a fesztivált. Hát ez hogy van, Gyuri?

Úgy tűnik, Gődény György továbbra sem adja fel, hogy valamilyen formában megmérkőzzön Majkával. A friss bejegyzésében kitért rá, hogy szerinte a rapper szavai mögött politika állhat – úgy gondolja, vagy a kormány, vagy az ellenzék pénzeli, hogy rajtuk kívül mindenki mást kamunak tituláljanak, ezzel szavazatokat nyerve maguknak.

Ide figyelj, Petike, azt mondom én neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy és mégsem mersz velem kiállni egy vitára, amelyet mások is követhetnének és ott lehetnének, és esetleg beégnél, mint a rongy, akkor azt mondom, hogy méressük meg magunkat másban. Te azt mondod, én egy szteroidbohóc vagyok, ami rajtam van, felfújt izom, viszont tudjuk, hogy te nagyon járatos vagy az ökölvívásban, ezt már megláttuk korábban is. Azt mondom neked, mérkőzzünk meg abban, sportszerű körülmények között. És tudod, mi van, Petike? Ha olyan beszari vagy, akkor ide se fogsz kiállni velem. Én egy nagypapa vagyok már, de azt hiszem, egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni, mint amilyen te vagy

– közölte, hozzátéve: a helyet és az időpontot is kiválaszthatja Majoros. Illetve miután tudja a számát, ha arról hívja, fel fogja venni a telefont.

Forrás: index.hu

Címlapkép: Youtube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Nyírfa: talán a nem-et lefelejtették a normális elöl..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: talán a nem-et lefelejtették a normális elöl..
Nyírfa
@csak úgy...: Csak így történhetett!
Csizmás Kond
...ha ezt az agybajos cirkuszukat valami formában hivatalosíthatnák akár nézőközönségük is akadna...
Peller Anikó
Görény cicamica, a majka téged megesz reggelire. Pedig ő sem egy csücsök.

Add vissza a 150 milliót aztán ugasa kutya. Hogy mersz vakkantani lopós geci.
Peller Anikó
Ideges vagy cicus? Legyen párbaj, 12 lépésről. Ököllel (csak és távolról:))

150?
Logogrif
Egy kretén..- aki valahogy még képesítést is szerzett.- Ez persze nem kunszt : ...barmy !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.