A műsorvezető Dubajban nyaralt éppen a díjátadó alatt. 

Ördög Nóra lett az év műsorvezetője, van azonban egy kis gond

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Tegnap este ismét megrendezésre került a Televíziós Újságírók díjátadó gálája, és a rajongók legnagyobb örömére ezúttal is Ördög Nóra nyert, immáron hetedik alkalommal – de a híresség nem tudott ott lenni az eseményen, mivel éppen Dubajban nyaral a családjával.

"Tegnap este ismét engem választottak a Televíziós Újságírók díjátadóján a legjobb női műsorvezetőnek. Ez a családi utazás már régóta fix volt, nem tudtam, hogy most lesz a gála, és nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott. De talán szerencse is, mert fogalmam sincs, mit mondtam volna... Biztos nagyon akartam volna valami bölcset, velőset, vicceset, és zavaromban valami béna hebegés lett volna vége”

– írta Ördög Nóra az általa megosztott videóhoz, ami az eseményen készült.

View this post on Instagram

A post shared by Ördög Nóra (@ordognora)

Forrás: promotions.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Jó lett volna olvasni arról, hogy miért is lett Ördög Nóra a legjobb műsorvezető tavaly!Így sajnos csak azt tudom mondani, hogy egy igen csinos nő és a férfi ember felkapjam a fejét ha őt látja a képernyőn, mert egy jó nő!
volvós
...pont Dubajban " nyaralt " ?? és senki se szólt neki, hogy nyert ?? Nehéz altesti munkát végzett térdenállva...vagy kutyapózban !!!
Rockxy
nem nézed a tévét és nincs semmi gond

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.