A szájába nyúlva jelezte, hogy gyomorforgatónak tartja a kormánypárt sunyi akcióját.

Bereczki Zoltánnak nem szóltak, hogy kampányrendezvényen énekel – Kínos helyzetbe hozta a fideszes szervezőketMTI/Koszticsák Szilárd

A nyugat.hu arról számolt be, hogy a Vas megyei falvakban sorra rendeznek államilag finanszírozott, ingyenes koncerteket, amelyek egyben a Fidesz és Hende Csaba kampányrendezvényeként is működnek. Ezzel még nem is lenne akkora baj, hiszen megszoktuk, hogy az adófizetők pénze nem feltétlenül a legszükségesebbekre megy el. Az viszont már nagyobb probléma, hogy a fellépőket nem értesítik, milyen eseményen kell fellépniük.

Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben!

– a lap egyik olvasójának beszámolója szerint ezekkel a mondatokkal köszöntötte a közönséget a séi kultúrház színpadán szombaton este Bereczki. És ha ez még nem lett volna elég kínos az első sorban ülő polgármesternek és Hende Csabának,

Bereczki a szájába nyúlva jelezte, hogy szerinte gyomorforgató, ami a fellépése előtt elhangzott a színpadon. 

A séi Kultifeszt elnevezésű kampányrendezvényen a program Nagy Róbert polgármester, valamint a fideszes jelölt, Hende Csaba hosszú köszöntőjével kezdődött. Ezután Bereczki Zoltán lépett a színpadra, aki hallva az előtte elhangzott erősen kampányszagú beszédeket, meglehetősen feldúltan állt a közönség elé, majd a véleményét markánsan meg is fogalmazta a politikusoknak és a megjelent szép számú közönségnek egyaránt.

A koncerten résztvevők szerint mindez szemmel láthatóan nem esett jól az első sorban feszengő Hendének.

Ahogyan az sem, amikor ezt megelőzően, amikor az est fénypontjaként a polgármester színpadra invitálta Hendét, a közönség egy része hangosan fejezte ki nemtetszését.

Forrás: nyugat.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Németh István:Aha, ne politizáljon... de azoknak szabad akik a fidesznek nyaliznak.
Németh István
@Dr plágium: Idefigyelj bazd meg!! aki elfogad látatlanban egy felkérést, az ne nyekeregjen! Az ne játssza az eszét hanem menjen a picsába és mivel katona korú húzzon el a majom faszára ukrajnába kiluggatni magát! Szar tróger hidd el nekem! Nem csak én mondom! Még a volt felesége is!!! aki mán csak ismeri!
Aki Én
@Németh István: ,,Egy színész ne politizáljon!"
,,a kurva anyjának játssza az eszét ő azért van fizetve, hogy produkáljon ne politizáljon!"

És a fidesz-csicska előadók? És a papok a templomban? Vagy a fidesz mellett bárki, te agyalágyult?
Elmondta, hogy nem vállal kampányrendezvényeket. Mit nem értesz ezen?
Hova tudsz még lesüllyedni, te elmebeteg barom?
Dr plágium
@Németh István: Ide figyelj! Átveszem a stílusodat bazd meg! te! Nyalj nyugodtan, húzd a faszodra az összes fideszes seggnyalót! Részemről lezártam a témát. Tudod a stílus nem mindegy. Az ilyenek miatt utálnak benneteket egyre jobban és többen. Nem kell egy véleményen lennünk, de érvekkel és normális stílusban is lehet vitatkozni.
Németh István
A stílusnál maradvanem érdemel az többet amelyik nem a témához szól, hanem a véleményét kifejtőt minősíti! Ezt csinálja a moslék hazaáruló ellenség is a parlamentben >>mocskolódik, meg szidalmaz a nélkül, hogy az adott sajátos kérdéskörben valóban nemzetépítő javaslatot, hozzászólást gügyörészne!! A te vélemény-nyilvánításod a 600-dik a mezőnybe! Idáig, bizony idáig tendáltak a dolgok, hogy most már a másik nemtetsző véleményét minősítjük! Gondolod, hogy valaki is elfogadja, hogy minősitsék, arra kapásból úgy vagy úgyabban reagál mint én! Te gyurcsény-zay nyaló köcsög érted???
Következésképpen plagizáld el magad amolyan gyurcsány módra akinek még diplomája sincs! De hazát kiárusítani, meg vörös-iszap katasztrófát okozni azt tud!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.