A szájába nyúlva jelezte, hogy gyomorforgatónak tartja a kormánypárt sunyi akcióját.

Bereczki Zoltánnak nem szóltak, hogy kampányrendezvényen énekel – Kínos helyzetbe hozta a fideszes szervezőketMTI/Koszticsák Szilárd

A nyugat.hu arról számolt be, hogy a Vas megyei falvakban sorra rendeznek államilag finanszírozott, ingyenes koncerteket, amelyek egyben a Fidesz és Hende Csaba kampányrendezvényeként is működnek. Ezzel még nem is lenne akkora baj, hiszen megszoktuk, hogy az adófizetők pénze nem feltétlenül a legszükségesebbekre megy el. Az viszont már nagyobb probléma, hogy a fellépőket nem értesítik, milyen eseményen kell fellépniük.

Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben!

– a lap egyik olvasójának beszámolója szerint ezekkel a mondatokkal köszöntötte a közönséget a séi kultúrház színpadán szombaton este Bereczki. És ha ez még nem lett volna elég kínos az első sorban ülő polgármesternek és Hende Csabának,

Bereczki a szájába nyúlva jelezte, hogy szerinte gyomorforgató, ami a fellépése előtt elhangzott a színpadon. 

A séi Kultifeszt elnevezésű kampányrendezvényen a program Nagy Róbert polgármester, valamint a fideszes jelölt, Hende Csaba hosszú köszöntőjével kezdődött. Ezután Bereczki Zoltán lépett a színpadra, aki hallva az előtte elhangzott erősen kampányszagú beszédeket, meglehetősen feldúltan állt a közönség elé, majd a véleményét markánsan meg is fogalmazta a politikusoknak és a megjelent szép számú közönségnek egyaránt.

A koncerten résztvevők szerint mindez szemmel láthatóan nem esett jól az első sorban feszengő Hendének.

Ahogyan az sem, amikor ezt megelőzően, amikor az est fénypontjaként a polgármester színpadra invitálta Hendét, a közönség egy része hangosan fejezte ki nemtetszését.

Forrás: nyugat.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Nocsak... ki beszél ..
Nicsak ki beszél
puszt
Nem csak Tóth Gabink és Nagy Ferónk (stb.) van...
Németh István
@ágimami: @RonaGyuri: Elmondom nektek a berecki hadköteles korban van és mehet is a frontra!
Ezt eddig is tudtam, hogy szar alak, nem is megyek abba a színházba ahol előfordul még véletlenül sem a tv. műsorokban ha szerepel azt kihagyom, mert utálom a kétszínű és jellemtelen alakokat! öklendezek tőle! - ja sokan vagyunk így vele!
namihami
Tudom, érzem, hogy a közönség szempontja nagyon fontos!
Viszont ebben vagy ilyen helyzetben (szerintem) ha a fellépőnek ez a véleménye, akkor kgenis le kell lépni a szinpadról. Ha egy fideszcseléd propaganda célra hív egy fellépőt, de azt csupán vele ""felejti"" közölni, akkor ezt el kell a szinpadon mondani és aztán azt a nyaloncot ott kell hagyni a sz@rban. A fellépődíjból az utazás költsége és a ""fájdalomdíj"" még jogszerű is lehet.
A polgi pedig fizesse a felmerülő összes költséget a saját zsebéből, ha már ilyen hű pártkatona. Ja, és ""paraszt""!
ágimami
@Németh István: "elmondom neked" hogy nálunk NINCS hadiállapot , így nem kell neki a frontra menni!!
Egyébként én mindig szerettem Bereczkit - pártállásától függetlenül - de kinek a pap, kinek a papné!!!:DDD
Dr plágium
@Németh István:Először is Bereczki! Másodszor Őt verték át. Fordított esetben a Kossuth díjas Nemzet csótánya vajon énekelt volna? Biztos hogy nem!
Nyírfa
@namihami: Szerintem is ott kellett volna hagynia az eseményt, miután hangot adott a felháborodásának.
Németh István
Egy színész ne politizáljon! @ágimami: @Dr plágium: @Nyírfa: ha politizál és nem konveniál neki valamilyen szereplés akkor nem kell elvállalnia - az meg csak aljas hazugság, hogy nemtudta miről van szó! Ez bizonyítja a jellemtelen szar trógersége tényét!
Macskaszem
Hahahahahahahahahahahahaha...
Fidesz rendezvényre már nincs normális művész aki elmenne. Azért kell ilyen sunyi furmányhoz folyamodni a szerencsétlen fitymahuszároknak.
kormanyos63
@Nyírfa: Szerintem meg nem kellett volna otthagynia Zolinak a rendezvényt, jól döntött hogy maradt!
Nem ő szegte meg a szerződést, hanem a fideszes gennyláda szervezők!
Viszont szépen beolvasott hende fideszcsicskának, és ezt én teljesen okésnak tartottam!
Nem a közönség tehetett arról, hogy ez az incidens megtörtént, az ő semmibevételük lett volna, ha Zoli otthagyja a koncertjét!
Jól döntött Zoli, ez nem is kérdéses!
justhpeter
Legközelebb ezzel a csürhével ne álljon szóba.
kormanyos63
@Németh István: Én meg az olyan alakoktól öklendezek, mint amilyen te vagy!
Egyébként meg te is mehetsz nyugodtan az Ukrán frontra, ne csak a pofád járjon!
A szar alak meg te vagy, és nem Zoli, te még a lába nyomába sem érsz!
Én egyébként szeretem színészként is , és énekesként is!
percsi
@kormanyos63: Később Bereczki rajongói oldalán mégis megszólalt, és a következőket írta:
„Igen, csak és kizárólag a közönség miatt nem hagytam ott a rendezvényt, ezt ott el is mondtam!

Nem, nem neveztem gyomorforgatónak a helyzetet, bár valóban annak tartom!

Nem, ilyenkor nem tudom hova megyek! Felkérnek, megkérdezem, (nem én, a kollégáim) ugye nem politikai a rendezvény? Ha a válasz egyértelmű »nem«, akkor elindulunk. (A helyszínen valószínűleg szándékosan a közönségem vezették át, hogy lássák ott vagyok, nehogy hazamenjek!) Ilyenkor a kisebbik rossz az, ha az ember fölmegy és végig csinálja!

Mindenki láthatta mi az eredménye, ha az ember a szerződés be nem tartása miatt hazamegy - még jobban meghurcolják! Lásd pl.: ByAlex - hisztis, Demjén - biztos részeg…!

Továbbra is a jóhiszeműség fog vezetni ilyen helyzetekben! Az ilyen méretű rendezvények nagyon nagy része (mondhatni túlnyomó többsége) önkormányzati. Nem egyszer fordul elő, hogy valaki beszédet mond előttem! Most fordult elő azonban először, hogy a szöveg kifejezetten politikai tartalmú volt!”
Havanagi
@percsi: Gyomorforgató ezeknek minden tettük.Ezek keresztények? Ördögfajzatok,akik pénzért hatalomért mindenre képesek.Bereczki gerinces volt.Remélem ,hogy már csak pár napjuk van és eltakarodnak.
Nyírfa
@kormanyos63: tegnap, 19.04

Megkérlek, ne válaszolgass a kommentjeimre. Nemcsak butának tartalak, hanem egy agresszív álellenzékinek is, amit ugyan már jeleztem feléd, de te semmibe veszed. A tipikus fideszes, mihazánkos attitűdjeid taszítanak, számomra ugyanazon a szinten jelensz meg a mint a shikari néven futó társad.
Nyírfa
@percsi: ma, 02.42

Azt hiszem, kezdem érteni, miért lett kevés az első feleségének. Szinetár Dóra egy átlagon felül intelligens, kifinomult, egyenes ember, míg B. Zoltán hajlik mint a nád, ami jó esetben rugalmasságot is jelenthet, de, amit az idézett magyarázkodásában végül is világossá tett, az nem annyira , illetve nem csak a közönség tisztelete, hanem a meghurcolástól , és ennek esetleges következményeitől való félelem: pl. nem kap annyi felkérést, kevesebb lesz a bevétel, úristen, még a végén ráfogják, hogy hisztis - világbotrány! :)
Szóval, nem kell a közönséggel takarózni, bár a megalkuvásra hajló emberek egyfolytában ezt teszik: takaróznak valamivel.
ómió
Kellett ezeknek egy kriptobolsit felkérni!?
namihami
@ómió: 10.24: Látod, ez tényleg hiba volt.
Mennyivel okosabb lett volna annak a közönségnek (nem lebecsülöm, csak próbálom a műsor irányát belőni) egy cigánynótákkal házaló rockzenészt meghívni. És kirendelni kisérőnek néhány cigányzenészt. Mondjuk a Farkas Flórit.
Hűűűű, az lett volna a koncert!
ómió
@namihami: Hát, bárki inkább, mint egy kriptobolsi idióta! Ennyit, azért, megláthattak volna!
dr bél flóra
Április 4 után is fog vajon szerepelni még?!
kormanyos63
@Nyírfa: Én nemcsak butának tartalak téged(egy talicska molylepkének sokkal több esze van, mint neked) hanem egy ótvar szarládának is!
Azért válaszoltam neked, mert ostobaságokat írtál, de egy idiótától nem is vártam mást!
Az álellenzéki meg te vagy, én sosem voltam az, nekem csak MZP-vel van problémám, én nem nyalom olyan vehemensen a szaros seggét, mint ahogy te teszed!
Shikari meg maximum a te haverod hülyegyerek, én azt sem tudom hogy ő kicsoda!
Azon meg kurva jót röhögtem, amikor azt írtad baromarcú, hogy "a tipikus fideszes, mihazánkos attitűdjeid taszítanak", mert én a fideszt is(orbánpatkánnyal együtt) és a mi hazánk nevű náci, fasiszta, homofób, rasszista, antiszemita pártot is ugy utálom, mint a szart, és nagyon remélem, hogy toroczkaiék nem fognak bejutni a parlamentbe!
Engem egyébként te taszítasz a legjobban, nem kicsit, hanem nagyon, maradjunk ennyiben!
Nyírfa
@kormanyos63: 12.30

Köszönöm, hogy igazoltál. Kérlek, a továbbiakban ne vedd a szádra a nevem.
kormanyos63
@Nyírfa: Mekkora baromságokat, és hülyeségeket írtál baz+!
Majd te fogod megmondani, hogy Bereczki Zolinak mit kellett volna tennie!
Szerintem jól döntött, ez nem is kérdéses!
kormanyos63
@Nyírfa: Miért, te ki a faszom vagy nyírfa elvtárs??
Én megmondom:Egy nagy SENKI!
Németh István
A bereczki nevű szar senkiházi, mert a kurva anyjának játssza az eszét ő azért van fizetve, hogy produkáljon ne politizáljon! Nagyon remélem nem hívják többet sehova! A másik > gondolom a büdös úját szopogatta, mert kiszakadt a WC papír a seggtörlésnél és szaros volt az ujja!
@ágimami: te is nyalogathatod az úját! Aki a ripacskodásból él annak az a dolga, hogy dolgozzon azért pénzet kap, ha nem akar dolgozni akkor meg dögöljön éhen! >>a mondás a pénznek nincs szaga < igaz, de a szaros újnak íze is van, na azt nyalogasd te is! > a másik a válogatós fasznak marok-marcsi a babája! Kapd be! Friss ajánlat!
Németh István
Aztán ha már cicomázzuk a hülye-gyerek baromságát! > a magas lópaciról nagyot lehet esni! Sok híres, hírhedt emberféle, ha az egyáltalán - egyik-másik - tűnik el a süllyesztőbe! Ez a barom is oda való!
Németh István
Egyetlen egy madár sem marad a levegőben, úgy ám! Röpülni, szárnyalni a tehetség mellett még sok minden kell! Főképpen és alapvetően repülni tudó madárnak kell lennie, de ö sem marad a levegőben örökké!
Dr plágium
@Németh István:Aha, ne politizáljon... de azoknak szabad akik a fidesznek nyaliznak.
Németh István
@Dr plágium: Idefigyelj bazd meg!! aki elfogad látatlanban egy felkérést, az ne nyekeregjen! Az ne játssza az eszét hanem menjen a picsába és mivel katona korú húzzon el a majom faszára ukrajnába kiluggatni magát! Szar tróger hidd el nekem! Nem csak én mondom! Még a volt felesége is!!! aki mán csak ismeri!
Aki Én
@Németh István: ,,Egy színész ne politizáljon!"
,,a kurva anyjának játssza az eszét ő azért van fizetve, hogy produkáljon ne politizáljon!"

És a fidesz-csicska előadók? És a papok a templomban? Vagy a fidesz mellett bárki, te agyalágyult?
Elmondta, hogy nem vállal kampányrendezvényeket. Mit nem értesz ezen?
Hova tudsz még lesüllyedni, te elmebeteg barom?
Dr plágium
@Németh István: Ide figyelj! Átveszem a stílusodat bazd meg! te! Nyalj nyugodtan, húzd a faszodra az összes fideszes seggnyalót! Részemről lezártam a témát. Tudod a stílus nem mindegy. Az ilyenek miatt utálnak benneteket egyre jobban és többen. Nem kell egy véleményen lennünk, de érvekkel és normális stílusban is lehet vitatkozni.
Németh István
A stílusnál maradvanem érdemel az többet amelyik nem a témához szól, hanem a véleményét kifejtőt minősíti! Ezt csinálja a moslék hazaáruló ellenség is a parlamentben >>mocskolódik, meg szidalmaz a nélkül, hogy az adott sajátos kérdéskörben valóban nemzetépítő javaslatot, hozzászólást gügyörészne!! A te vélemény-nyilvánításod a 600-dik a mezőnybe! Idáig, bizony idáig tendáltak a dolgok, hogy most már a másik nemtetsző véleményét minősítjük! Gondolod, hogy valaki is elfogadja, hogy minősitsék, arra kapásból úgy vagy úgyabban reagál mint én! Te gyurcsény-zay nyaló köcsög érted???
Következésképpen plagizáld el magad amolyan gyurcsány módra akinek még diplomája sincs! De hazát kiárusítani, meg vörös-iszap katasztrófát okozni azt tud!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.