Tóth Gabi az utóbbi időszak nagymagyar stílusánál maradva egy népdalt énekel az Instagram-oldalán.

Tóth Gabi egy népdalt énekel a rosszakaróinak – „Miért nem hagytok békét én árva fejemnek?”Tóth Gabi/YouTube

Az énekesnő az utóbbi időben nem új tetoválásokkal, vad viselkedéssel vagy éppen tüsire nyírt hajjal akasztotta ki a hazai közönséget, hanem azzal, hogy nagymagyar, hithű katolikusként és a kormánypárt pártfogoltjaként jelenik meg. Emiatt persze sok támadás érte őt, amire több ízben válaszolt már – népdalban azonban mostanáig nem nagyon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

A videóhoz csak egy képet tett ki saját magáról, de a lényeg nem is a képi világ, hanem a népdal, amit énekel, pontosabban annak szövege. 

Irigyek, irigyek a gonoszakaróim. Miért nem hagytok békét én árva fejemnek? Én árva fejemnek, szegény életemnek...

– szól a szöveg. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

VESZ-ÉSZ
TOTOVA is volt egy időben ez a drágaság,amikor úgy érezte,hogy Magyarországon nem mennek elég jól a dolgai (azaz nem dőlt a lé).Most felfedezte magában a nagy nemzeti érzést,mert rábeszélték,hogy ebben van az most üzlet.Pedig a kissé nagyon zavaros,férfiakban is fordulatos múltja,nem teszi alkalmassá,hogy a szépséges magyar népdalokat a szájára vegye.De hát kell a lóvé bármi áron.
namihami
És ez még csupán a külsőség. Jobb (és drágább) nőgyógyászati klinikák már szüzesség-visszaállító műtétet is végeznek. Előéletét ismerve, hozzátéve a mai ""vadkeresztény"" magamutogatását, nem lenne kidobott pénz...
telegdilaci
@VESZ-ÉSZ:Csak azért Gabika Magyarországon sokan nem szeretik az aktuális hatalomhoz dörgölődző Magukat Sztároknak gondolókat,a X@ROS-seggynyalókat sem díjazzuk,felfordúl tőllük a gyomrunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.