Hiába kért bocsánatot Will Smith és állt el a feljelentéstől Chris Rock, az Amerikai Filmakadémia vizsgálatot indít az ügyben – írja az MTI.

Hiába kért bocsánatot Will Smith a pofonért, az Akadémia vizsgálatot indít az ügyben

Fotó: Robyn Beck / AFP

Smith a vasárnapi átadó legbotrányosabb pillanatait szolgáltatta, amikor nem sokkal az Oscar-díja átvétele előtt a színpadra ment, megütötte a felesége kopaszságán viccelődő Chris Rockot, majd többször káromkodva felkiabált neki a színpadra. A díjátadót szervező Amerikai Filmakadémia elítélte a színész viselkedését, és bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

A filmakadémia több tagja, köztük Marshall Herskovitz forgatókönyvíró-producer és Whoopi Goldberg, a filmakadémia kormányzói testületének tagja is arról beszélt hétfőn, hogy konzekvenciái lesznek a pofonnak. 

A hollywoodi színészcéh (SAG) szintén „elfogadhatatlannak” bélyegezte a történteket, és jelezte, hogy az ügyben kapcsolatba lépett a filmakadémiával és a műsort közvetítő ABC csatornával. Rendőrségi ügy azonban biztosan nem lesz a pofozkodásból, Chris Rock ugyanis nem kíván feljelentést tenni. Smith azóta nyilvánosan kért bocsánatot a humoristától. 

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
helyes! Ez a Will vagy kijafasz túl sokat enged meg magának...a másik majom szintén zenész..
...és még ez ugrált a Lánchíd tetején...
C_3PO
Színészek, zenészek, táncosok, művészek ... teszik a dolgukat ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.