EGY FELTÁRÓ VALLOMÁSSAL FELÉRŐ ZAGYVÁLÁS "KORMÁNYVÁLTÁS ESETÉN ISMÉT EZER CSATORNÁN KEZDENE A MAGYAROK PÉNZE KÜLFÖLDRE ÁRAMOLNI" – Nem véletlenül pártolja a Demokratikus Koalíció az Európai Egyesült Államok létrehozását. Ha hatalomra kerülnek, akkor azért fognak tevékenykedni, hogy Magyarország elveszítse a szuverenitását – mondta a Magyar Nemzetnek Boros Imre. A közgazdász jelezte: kormányváltás esetén a rezsicsökkentésnek azonnal vége lenne, ahogy a 13. havi nyugdíjtól is újra el lehetne búcsúzni.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak a név, a (születési)hely is árulkodó

A Párt központi napilapja fenyegetései között: „KORMÁNYVÁLTÁS ESETÉN ISMÉT EZER CSATORNÁN KEZDENE A MAGYAROK PÉNZE KÜLFÖLDRE ÁRAMOLNI - Kész a globalista mesterterv”

A szocialista MNB jeles prominense (állítólag ő volt a párttitkár) Boros Imruska - akinek már a szülőhelye is Csőd(e) - búsonkodik azon, hogy mi lesz itt, ha menniük kell.
A cikk címében ott harsogja, hogy: KORMÁNYVÁLTÁS ESETÉN ELKEZDENE A MAGYAROK PÉNZE KÜLFÖLDRE ÁRAMOLNI!
Nos ami azt illeti ebben az áramlásban a „magyarok” esetében van némi ráció, csak azért vannak itt tisztázandó dolgok:
egyfelől, már nagyban folyik a pénz kiáramlás (a számos fura megrakodott gép + Récsülke levegőváltozása),
magyarok alatt persze az Orbán pribékeket kell érteni,
s ezek a pénzek nem igazán az övéké, bár kétségtelen tény, hogy már ellopták tőlünk, így nem csak köz jellegüket veszítették el.
A telkes mértékben dystopia jellegű interjú egyik mondata külön is mókás – egyébként nem ez az első ilyen amit olvastam (nem mintha Boros nagyon mást is mondana, mint ismételget mások baromságait) - : „Márki-Zay Péter, a magát baloldalinak nevező, valójában a globális pénzügyi hatalmakat képviselő összefogás miniszterelnök-jelöltje”. Nem, nem a haza-árulózás, hanem a „a magát baloldalinak nevező” az igazi móka.! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.