Nem az a meglepő, hogy az oroszok kémkednek a NATO- és EU-tag Magyarország ellen, hanem az, hogy a magyar kormány ezt nem veszi zokon. A Direkt36 keddi cikkének legfurcsább részlete az, hogy Szijjártó Péter már tavaly nyáron tudta, az oroszok feltörték az általa vezetett minisztérium belső titkos rendszerét – ő mégis elment Moszkvába, és átvette Szergej Lavrovtól a Barátságért érdemrendet. Egy másik sokat mondó összefüggés: a Paks 2 beruházás ötletével és Szijjártó miniszteri kinevezésével egy időben a magyar kormány szándékosan szétverte az addigi kibervédelmi szolgálatot, mert arra az Orbán-kormány „a magyar-orosz közeledés kerékkötőjeként kezdett tekinteni”. A cikk szerzője - a Pegasus-szoftverrel ezek szerint egyáltalán nem véletlenül megfigyelt - Panyi Szabolcs, aki aprólékosan leírja, mikor, hová és hogyan törtek be az oroszok. Tőlük azonban ezt nem lehet zokon venni, elvégre, mondhatjuk, ez a dolguk. A felelősség azoké, akik ezt lehetővé tették, majd amikor bekövetkezett,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A címnél csak az első mondat ment jobban mellé

nepszava.hu: „Játszma”

A portál a fenti című cikke emigyen indul: „Nem az a meglepő, hogy az oroszok kémkednek a NATO- és EU-tag Magyarország ellen, hanem az, hogy a magyar kormány ezt nem veszi zokon”!
Mindkettő nem csak a köznapi értelmében sántít nem is kicsit. Lévén nem véletlen a külgazdaság – amit én csak külgarázdaságnak nevezek – kifejezés alkalmazása, mivel működésük jól példázza az üzletszerű hazaárulás intézményét (lásd lélegeztetőgépek vagy a vakcinák ügyei).
A szerzőnek ez nem csak elkerülte a figyelmét, de arról vízionál, hogy „a választások után Orbán, ha nyer, meneszti – vagy külgazdasági miniszterré fokozza le – Szijjártót”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.