Tóth Gabit nagyon megviseli az orosz-ukrán háború kirobbanása. Eleinte aludni sem tudott, fejtette ki a Borsnak. 

Tóth Gabi aludni sem tud a háború miatt, de bízik a kormányban, ezért mindenkit arra buzdít, hogy menjen el szavazni

Fotó: Facebook

Nagyon érzékeny vagyok, elképzelni sem tudom, mit élhetnek át a háború miatt életveszélyben lévő családok, a torkom elszorul, ha erre gondolok.

- mondta.

Csak Hanni szuszogása tartotta bennem a lelket. Azóta is az jár az eszemben, vajon meddig tart ez a nyugalom itthon, Magyarországon?

- teszi fel a sokak számára aggasztó kérdést az énekesnő. 

Véleményem szerint a kormány jól kezeli a kialakult helyzetet. A béke érdekében fontos lenne, hogy ez a stabilitás folytatódjon. Mikor bízzak a rendszerben, ha nem most, amikor a legfontosabb a biztonság minden család életében?

– magyarázta Tóth Gabi, aki a lap szerint mindenkit arra buzdít, hogy vasárnap éljen a jogaival, és menjen el szavazni.

Forrás: Bors.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Passzol hozzád a Lenin sapka, Nemzethy P!cha!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Passzol hozzád a Lenin sapka, Nemzethy P!cha!
Ludmilla
Nem tud már eldugulni ez a tapolcai rém?
VESZ-ÉSZ
TOTOVA most hirtelen vad magyar lett,mert ez most jobban fizet a Fidesz.
volvós
" torkom elszorult "...más nem akadt a torkodon ? ...
namihami
""Nem tud aludni...""
Csak óvatosan Gabika, 72 óra folyamatos ébrenlét már mentális károsodással járhat. Mégiscsak kellene valamicskét aludni. Ha már ilyen mérhetetlen a Viktor (és az ország) iránti aggodalmad. Nehogy valami végleges károsodás érjen. Ennyire nem kéne a Főnökhöz igazodni.
simmering73
A vörös csillag hiányzik a sapkádról.
vacsi
Nem vagyok Tóth Gabi lelkes híve, de most igazat adok neki! A félelmei nagyon hasonlók ahhoz, amit én is érzek - pedig egészen más a helyzetünk.
Havanagi
Hát Gabi, kiábrándító voltál a geci mellett.Ha te művésznek tartod magad, egyik párthoz sem csapódsz, hanem éled a mindenkor elkötelezetlen művészi életét.De nem vagy művész ezek szerint,mert pártcsicska lettél.Itt lett vége a pályafutásodnak.Ez lett a vége a sok meditációnak?Ilyen utat találtál? Ez siralmas rád nézve. ,te is egy bérenc lettél,eladtad magad.
evacica
@namihami: Gondolom ő is számít valami ki támogatásra,mint Ákos, Nagy Feró Zalatnai meg a többi nyalifali! Gabika sokat ért a gazdasághoz, ha szerinte ez a kormány jól kormányoz! Jaj ki ne hagyjam már Győzikét meg Kisgrofot, ez ugyan is egy szint!
libellle
Idiot, micsoda szemöldökkel. Mi köze a kormányodnak a biztonságnak??? Ha akkor NATO az aki a biztonságot biztositja. Micsoda hülye banda. ki ez az idiota???
nezelodo
Már azért aggódtam, hogy tanul az érettségire, azért a kialvatlanság, de azt nem említette. Lehet, hogy kapott tanácsot otthonról a Dr. Sz. Krisztinától, hogy hol vásárolható meg az a bizonyos érettségi bizonyítvány.
Jozefina
Eladta a lelkét, már soha nem lesz az, aki volt!!!?? Remélem e miatt lesz még sok álmatlan éjszakája!!!??
Eladott Ország
Úgy éljek , hogy ennek se csípi vörösre az ész a szemét. Nem jutott volna ide, ha nem kapja az arcába azt, amit a pápalátogatás kapcsán az arcába kapott. Persze nem kellett volna sértetté válnia és vigasztalást keresni a fidesznél, ahogy minden sértett értelmiségi és művész is ezt csinálja, dehát ez van. A gyengék a fidesznél keresnek menedéket ahelyett, hogy felismernék, a magyar gyűlöletkultúra az oka mindennek , aminek mellesleg a fidesz a legnagyobb életben tartója a társadalom megosztásával és folyamatos heccelésével. Már csak az ő véleménye hiányzot, a nagy geopolitikai szakértőé. Szóval a fideszkeresztény "aludni sem tudott, elszorul a torka, ha az életveszélyben lévő családokra gondol.",viszont segíteni már nem segítene. Ha elszorul a torka, ki kell tágítani. És itt lép be a képbe hetykén Csillag, a nemzetközileg is nagyrabecsült arabs telivér csődör, az ő méteres kékeresével. Qrvára kell az a kossuth-díj mi?! Az érettségire nem hajt ennyire. A politikai prostituált elég finom kifejezés erre a "hölgyre." Ha az előéletét nézzük,minden bizonnyal. Na és mi van Nógrádi, "Raguza" elvtárssal, nyugdíjba vonult már? Mondjuk jó ez a Tóth is helyette, a nívó maradt.
uploads.disquscdn.com/images/6bf5b711b347a640bdbc85273715b923ebf345b9ed2b4d623426847f5e707b56.jpg?w=800&h=499
Na ne csináljunk már úgy, mintha Tóth Gabi most térdelt volna le először.
uploads.disquscdn.com/images/0b55cceefd518c61c55189d8610a19a71609921ef93606c66c9e4ebe352a10ce.jpg?w=800&h=411
bence
Ostoba celeb ! Van még a sok senki között ennél ostobább ?!
Katalina62
Mindenki arra szavaz akire akar, szìve
joga, de ezt nőt azért hamisnak, mestekéltnek érzem!
Aki Én
Egy újabb példa arra, hogy orbán béketeremtő erejében csak a 8 általánossal rendelkezők hisznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.